Gürbey İleri, Karakolda Biten Alkol Testini Arap Kanalına Anlattı: Sanki Şov Yapıyorlardı

Gürbey İleri, Karakolda Biten Alkol Testini Arap Kanalına Anlattı: Sanki Şov Yapıyorlardı

OYUNCU Gürbey İleri, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışınca kovalamaca sonucu durdurulması ve alkolmetreyi gazetecilerin önünde üflemeyi kabul etmemesi olayını Arap kanalına anlatırken, “Polisler sanki karemarı önünde şov...

OYUNCU Gürbey İleri, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışınca kovalamaca sonucu durdurulması ve alkolmetreyi gazetecilerin önünde üflemeyi kabul etmemesi olayını Arap kanalına anlatırken, “Polisler sanki karemarı önünde şov yapıyorlardı” dedi.

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında oyuncu Gürbey İleri ile yapılan röportaj yayınlandı. Son olarak ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de oynayan İleri, geçen ay kız arkadaşı ile Nişantaşı’nda otomobiliyle giderken polislerin kontrol için yaptığı ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçması ve ardından gelişen olaylarda polisin tutumunu yadırgadığını söyledi. Gürbey, Arap sunucu Liana Dahdouh’a şunları anlattı:

“Çok talihsiz bir olaydı. Polis arkadaşların tavırlarını gerçekten çok anlamsız buldum ve beni çok rahatsız etti. Kameralar da gelince o tartışmaya orada girmekten çekindim. Çünkü hiç alışık olmadığım şeyler. Utandığımı da söyleyebilirim. Polislere merkezde alkolmetreyi üflemek istediğimi söyledim. Polisler de tabii kamerayı görüp fazlasıyla diretince ve benim hiç anlam veremediğim tavırlar sergileyince ben de biraz sinirlendim. Gerçekten çok rahatsız oldum. Ondan sonra merkeze alkollü de çıkmadığım tespit edilmiş oldu. Ben kız arkadaşımın yanına gitmek istediğimde beni hiçbir şekilde bırakmayıp kolumdan çekiyorlardı. Anlattığım şeyi dinlemiyorlardı. Hani sanki kameraya şov yapıyorlarmış gibi geldi bana. Belki de yapmıyorlardı bilmiyorum ama ben çok büyük rahatsızlık duydum. Kız arkadaşım çok üzüldü.”

Gürbey İleri, sorular üzerine karşı cinste gözlerin dikkatini çektiğini, gülüş ve ses tonuna önem verdiğini anlatırken, “Şu ana kadar yaşadığım ilişkilere bakarsak çoğunluğunun kumral ve renkli gözlü olduğunu söyleyebilirim. Karşılıklı bir şeyler paylaştığınız, kafa yapınız uyduğu ve enerjileriniz de aynı yönde olduğu zaman bundan daha güzel bir şey olamaz bence. Aşkı yoğun yaşayan bir insanım. Hayatımın merkezinde olur kız arkadaşım tabii ki aşık olduğum zaman. Gereken değeri fazlasıyla veririm” dedi.

İleri, geçmişte profesyonel basketbol oynadığını fırsat bulduğunda tekrar oynadığını, çocukluğunda NBA’da oynamayı hayal ettiğini, yemek yemeyi çok sevdiğini ancak, bunları yapmada becerikli olmadığını ekledi.

FOTOĞRAFLI