Hababam Sınıfı Çanakkale’de

Hababam Sınıfı Çanakkale’de

Hababam Sınıfı’nın efsane oyuncuları Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve Tayfun Akalın, Çanakkale’de düzenlenen etkinliğe katıldı.

- Hababam Sınıfı’nın efsane oyuncuları Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve Tayfun Akalın, Çanakkale’de düzenlenen etkinliğe katıldı.

Umut Futbol Akademi’nin Büyülü Sahne ile birlikte düzenlediği etkinlik için kente gelen oyuncular Umut Futbol Akademisi’nin minik futbolcuları ile bir araya geldi. Kolin Hotel’de gerçekleşen antrenmana da katılan oyuncular miniklerle bir gösteri maçı da yaptı. Daha sonra Kepez Belediyesi Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye katılan Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve Tayfun Akalın salonda minik öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Etkinliğe Milletvekili Serdar Soydan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Kepez Güreş Ağası Yahsem Korkmaz, Çan Güreş Ağası Yakup Köse, Sponsorlar ve çok sayıda davetli katıldı. Keyifle geçen etkinliğin ardından Kepez Güreş Ağası Yahsem Korkmaz efsane oyuncular ile birlikte Has Bahçe’de akşam yemeği yedi. Oyuncular daha sonra kentten ayrıldı.

HABABAM SINIFI ÇANAKKALE’DE

HABABAM SINIFI ÇANAKKALE’DE

HABABAM SINIFI ÇANAKKALE’DE