Hadise'yi süper minisi zorladı !

Hadise'yi süper minisi zorladı !

Antalya’da, konsere süper miniyle çıkan Hadise sık sık havalanan eteği nedeniyle zorlandı.

Antalya’da, 50 bin kişinin katıldığı 13’üncü Fanta Gençlik Festivali’nde sahneye siyah ve çift yırtmaçlı süper miniyle çıkan Hadise, dans gösterileri sırasında, vantilatörler nedeniyle sık sık havalanan eteği nedeniyle zorlandı.

HADİSE'Yİ SÜPER MİNİSİ ZORLADI - FOTO GALERİ

 

Antalya’da Konyaaltı Beach Park’ta düzenlenen 13’üncü Fanta Gençlik Festivali’nde Hayrettin’in şovlarıyla başlayan gece Athena ve Hadise’yle devam etti. 12 yıl içinde toplam 89 bin 500 kilometre yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesiyle dün gece Antalya’daydı. Beachpark’ta gerçekleşen konserde, Antalyalılar müzik ve eğlenceye doydu. 50 bin izleyicinin katıldığı festivalde, Hayrettin’in şovu, gece boyunca da Athena ve Hadise’nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşandı.

GÖKHAN ANTALYASPOR FORMASIYLA

Athena, konserin başlamasını heyecanla bekleyen sevenlerine, "Uzun zamandır sizlerle beraber olmamıştık, bakalım nasıl bir kavuşma olacak" diyerek, sevilen şarkılarını seslendirmeye başladı. Festival süresince gittiği birçok şehrin futbol takımının formasını giyerek ’Holigan’ şarkısını seslendirme geleneğini bozmayan Athena, sahnede Antalyaspor forması giyerek Antalyalı sevenlerinden alkış aldı. Yeni çıkacak albümünden bir parçanın nakarat bölümünü de Antalyalılara ilk kez seslendiren Athena, yine alkışlar eşliğinde konserini tamamladı.

VANTİLATÖRLER NEDENİYLE ZOR ANLAR

Athena’dan sonra sahneye çıkan Hadise festival için hazırlanan kostümleriyle büyük beğeni topladı. Dans ekibiyle birlikte, üzerinde siyah ve yırtmaçlı mini etekli elbisesiyle çıkan Hadise, hareketli dans gösterileri ve sahne önündeki vantilatörler nedeniyle sık sık zor anlar yaşadı. Frikik vermemek için büyük uğraş veren Hadise, dans gösterileri ve sahne şovlarıyla etkiledi. Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, "Bu nasıl bir enerji Antalya? Ne yaptınız siz böyle, muhteşemsiniz" dedi. ’Yolumun Işığı’ gibi sevilen parçalarını seslendiren sanatçı, hareketli ’Düm Tek Tek’ parçasıyla konseri tamamladı.

Fanta Gençlik Festivali, 19 Eylül’de İzmir, 22 Eylül’de Bursa, 24 Eylül’de İzmit ve 27 Eylül’de Eskişehir konserleriyle devam edecek.