Halil Sezai'den FETÖ yorumu: ''Al birini, vur ötekisine''

Halil Sezai'den FETÖ yorumu: ''Al birini, vur ötekisine''

Şarkıcı Halil Sezai Bursa’daki konserinde, FETÖ operasyonu ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Şarkıcı Halil Bursa konseri sırasında FETÖ/PDY soruşturması ve 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

İki şarkı arasında yaptığı konuşmasında Halil Sezai şu ifadeleri kullandı:

“Bizim ne suçumuz var ben anlamadım. Yaklaşık 36 senedir yaşıyorum ne bir bilim, ne bir felsefe, ne bir sanat, ne bir spor dalında dünyada herhangi bir şeyde göremedim. Hiçbir şey göremedim ve bundan bıktım artık, sıkıldım, çok sıkıldım. Sizin kendi kendinizi beslediğiniz, riyakarlık yaptığınız, gemiler aldığınız, inanılmaz şekilde orada bir sürü, bir sürü şeyler götürdüğünüz, kayırdığınız, akrabalarınızı koyduğunuz, fark etmez bunun adı AKP, RTE. Hiç fark etmez yani biri birine, biri diğerine, al birini vur ötekisine. Şahsım olarak bundan kusasım var, artık nefret ediyorum”

"LANET OLASICA ÜLKEYE DAVA AÇACAĞIM"

Darbe direnişi sırasında yazamadığı şarkı sözleri için de dert yanan Sezai, "Geçenlerde küçük bir şeyler yazayım istedim ama yazamadım. Sabahın bilmem neresinde darbe diye şeyler oluyor. Dünyanın en tatlı ülkesinde neler oluyor. Yaşadığımız şeylere bakın lütfen. Bu yüzden lanet olasıca ülkeye dava açacağım. Şahsım adına dava açacağım. Ne derlerse desinler sıkıntı yok. Troller çok ya! Hem oradan hem buradan troller çok. "Ne oldu konser mi veremiyorsun" diyecekler. Hem hükümetten hem muhalefetten, Türkiye'yi yönetme biçimlerinden hepsinden davacıyım. Kendi beyin küçüklüklerinden beyin kısırlıklarından dolayı engelliyorlar. Buna müsade etmeyin lütfen." sözleri dikkat çekti.

SILA'YA DESTEK

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Yenikapı'da yapılan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ni "şov" olarak nitelendiren Şarkıcı Sıla'ya da destek çıkan Halil Sezai, "Demokrasi demokrasi deyip... "Ben gelmiyorum orada şov" dedi Sıla... Bize söyledi onu... Orda Sıla haklıydı mesela... Doğru haklı kız... Sıla'da yalnızdı net... Demokrasiyi anlamamış küçük beyinlilerle uğraşmaktan sıkılmadınız mı yaa! Taraftar olmayın. Taraftar olmak hoş bir şey değil" diyerek konuşmasını sürdürdü.