• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7625
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -7 °C
  • İstanbul : 3 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 6 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Atatürk'ün heykeli Şeyh Sait'in mezarını mı gösteriyor ?
2 evladımız şehit düştü
İstanbul'a asıl kar şimdi geliyor !
İstanbul'da saldırı hazırlığında yakalandılar
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Hasret bitecek mi?

Hasret bitecek mi?
2010’da henüz mağlubiyet görmeyen Trabzonspor, zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.
12 Mart 2010 Cuma 12:24

2010’da henüz mağlubiyet görmeyen Trabzonspor, zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek konusundaki kararlılığı, bu akşam deplasmanda oynanacak olan Gaziantep maçında da devam ettirmek amacında... Ancak istatistiklere baktığımızda Bordo-Mavililer’in, Antep’e karşı son zamanlarda şansı tutmuyor.

Karadeniz temsilcisi, Kırmızı-Siyahlılar’a karşı son deplasmanda galibiyetini 2005-06 sezonunda 2-0’lık sonuçla aldı. O sezonun ardından bugüne kadar rakibinin sahasında oynadığı 3 lig maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Trabzon’un, Antep’e karşı son zaferi 2007-08 sezonunda Avni Aker’de alınan 3-2’lik galibiyet. İlk devrede oynanan mücadelede ise Bordo-Mavililer, Antep’le golsüz berabere kalmıştı.

Cüneyt Çakır’la kazanamadı

Maçın hakemi Cüneyt Çakır da ligde Trabzon’un, Antep’le yaptığı iki deplasman maçında görev yaptı. Çakır’ın yönetiminde Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalardan puan alamadı. Süper form grafiğini bozmamak isteyen Trabzon’da tek hedef, rakibi karşısındaki kötü sonuçlara son vermek olacak. İki ekip arasındaki 48. randevuda Trabzon 24, Gaziantep ise 10 kez kazandı. 13 maç beraberlikle sonuçlandı. Bordo-Mavililer söz konusu maçlarda rakip kaleye 80 gol atarken, kalesinde ise 43 gol gördü.
Fanatik

378
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim