''Hasta numarasıyla PKK'lılar hapisten salıverilecek''

''Hasta numarasıyla PKK'lılar hapisten salıverilecek''

BBP lideri Mustafa Destici cezaevlerindeki PKK'lıların hasta oldukları gerekçesiyle serbest bırakılacağını iddia etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hükümetin hapishanelerdeki PKK’lıları hasta tutuklu veya mahkum diye çıkarma yoluna girdiğini açıkladı.

Değişik yargı paketleri ile hapishanelerdeki KCK’lıların tamamının salındığını kaydeden Destici, "Bir tane bile KCK’lı içeri de kalmadı. PKK’lı teröristlerinde hemen hemen tamamına yakını salınıyor. Şu anda hapishanelerdeki 170 bine yakın mahkumun binde biri bile terörist, PKK’lı değil. Şimdi bunları da çıkaracaklar. Yargı paketleri ile çıkarmayı başaramadıkları, polisler ve adliyelere her türlü operasyona rağmen çıkarmadıkları geride kalan PKK’lıları da şimdi hasta tutuklu veya mahkum diye çıkarmaya yoluna girdiler. Bu konuda da bir anlaşma sağlamış vaziyetteler. Bir mutabakat sağlamış vaziyetteler. Önümüzdeki günlerde bunları da hasta adıyla, numarasıyla tamamını içeriden çıkaracaklar ve içeride bir tane bile PKK’lı kalmayacak." dedi. 

BBP, Sürmeli Otel’de ‘Büyük Katılım’ programı düzenledi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, aralarında İstanbul, Ankara, Mersin, Samsun ve Tokat’ın yer aldığı birçok ilden partisine katılan bin kişi adına temsilen 300 kişiye rozet taktı. 

''Hasta numarasıyla PKK'lılar hapisten salıverilecek'' - Resim : 1
 
Türkiye’deki bazı medya grupları ve medya mensuplarına seslenmek istediğini belirten Destici, "Kendilerini en milli, en yerli, en İslami, en doğru olarak millete yansıtmaya çalışan ve bu iddialarını her ortamda dile getiren medya mensuplarına sesleniyorum. Bugün onlara havuz,yandaş, candaş medya diye seslenmiyorum. Kendi ifadeleriyle en doğru, en İslami, en yerli medya diye sesleniyorum. Ey en İslami, en doğru, en yerli, en milli medya 4 kişi Büyük Birlik Partisi’nden istifa ettiğinde BBP’de deprem haberleri yapan medya şimdi burada yüzlerce kişi, BBP’ye katılıyor. Bakalım yarın ne diyeceksiniz. Yarın göreceğiz. Ben o zaman İslami medya mı, yerli medya mı, milli medya mı yoksa havuz medyası mı, candaş medyamı, yandaş medya mı olduğuna işte o zaman karar vereceğim. Herkesi doğruluğa, dürüstlüğe, doğru haber yapmaya davet ediyorum. Ve Büyük Birlik Partisi içinden ellerini çekmeye çalışıyorum." diye konuştu.

 "AHİRETTE ŞEHİTLERİN YÜZÜNE HANGİ YÜZLE BAKACAKSINIZ"
 
Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden birinin hükümetin çözüm süreci olarak adlandırdığı, kendilerini ise çözülme, ayrışma ve bölünme süreci olarak adlandırdıkları süreç olduğunu anlatan Destici, "Türkiye’yi yönetenleri, Türkiye’yi nasıl bir çıkmaz sokağa götürdüklerine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Hükümet üyelerinden, kabine üyelerinin en üstlerinden duyduğumuz sözler 1 hafta sözler yalanlanmak ya da yutulmak zorunda kalıyor. Çünkü hükümet sözcüsü Başbakan yardımcısı ‘sekreterya diye bir şey söz konusu değil diyor, İmralı canisine gidecek heyetleri biz belirleriz’ diyor ama bir hafta sürüyor. 1 hafta geçmeden sekreterya belirleniyor. Bu sekteterya PKK’lı tutuklu mahkumlardan oluşuyor. Yine oraya gidecek heyeti APO, bebek katili, İmralı canisi belirliyor ve hükümette bunu kabul etmek zorunda kalıyor. Değişik yargı paketleri ile KCK’lıların tamamı salındı. Bir tane bile KCK’lı içeri de kalmadı. PKK’lı teröristlerinde hemen hemen tamamına yakını salınıyor. Şu anda hapishanelerdeki 170 bine yakın mahkumun binde biri bile terörist, PKK’lı değil. Şimdi bunları da çıkaracaklar. Bunların adı PKK’lı , yargı paketleri ile çıkarmayı başaramadıkları polisler ve adliyele her türlü operasyona rağmen çıkarmadıkları geride kalan PKK’lılar da şimdi hasta tutuklu veya mahkum diye çıkarmaya yoluna girdiler. Bu konuda da bir anlaşma sağlamış vaziyetteler. Bir mutabakat sağlamış vaziyetteler. Önümüzdeki günlerde bunları da hasta adıyla, numarasıyla tamamını içeriden çıkaracaklar ve içeride bir tane bile PKK’lı kalmayacak. Türkiye’yi yönetenlere seslendiğini aktaran Destici şunları söyledi: “Diyarbakır’da hanımının yanında kafasına sıkılarak şehit edilen astsubayın, Bingöl’de şehit edilen Atıf müdürün, 30 yıl içinde şehit edilen 30 bin şehidin katillerini, bu 21. Yüzyıl eşkıya sürülerini hapisten çıkaracaksınız ahirette bu şehitlerin yüzüne nasıl bakacaksınız. Hangi yüzle karşılaştığınızda bakacaksınız." açıklamasında bulundu.