• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 11 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Antalya HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Hasta Yatağı Sayısına Göre Isparta İkinci Sırada

11.02.2012 13:37

'Sağlık'ta 2012 Yılı Projeksiyonu ve Fikir Alışverişi Toplantısı'nda konuşan Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, "Türkiye'de bin nüfus başına en fazla uzman doktor ve hasta yatağı önce Bolu'da, sonra Isparta'da" dedi.

Sağlık hizmetinde her türlü sorunun giderildiğine değinen SDÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, Türkiye'de bin nüfus başına en fazla uzman doktor ve hasta yatağının önce Bolu, sonra ise Isparta'da olduğunu söyleyen Prof. Dr. Sezer, eğitim ve üniversite hastanesi olarak kaliteli hizmeti sunmak zorunda olduklarını söyledi.

"ÜCRETLENDİRME YENİDEN YAPILANDIRILMALI"

Prof. Dr. Sezer zor hastaları bile kabul ettiklerini ancak ücretlendirme sisteminin yetersiz olduğunu belirterek, "Bizim onları kabul etmeme gibi bir şansımız yok. Bütün bunları göze aldığımızda şu anki yüzde 10'luk fazlalık ile bu çark dönmez" şeklinde konuştu. Prof. Dr. Sezer, "Zor hastaları kabul etmeye devam edeceğiz. Özellikle üniversite ve eğitim araştırma hastanelerinin eğitim boyutu da göz önüne alınarak ücretlendirmenin artırılmasını arz ediyorum. Ücretlendirme yeniden yapılandırılmalı" dedi.

72
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim