Hasta ziyaretine gitti, aracını soydular

Hasta ziyaretine gitti, aracını soydular

Ankara’da hastaneye hasta ziyareti için girdiği sırada aracının arka camını kıran hırsızlar, 12 bin liranın yanında kredi kartlarını ve diğer malzemeleri alıp kayıplara karıştı.Olay dün 16.00 sıralarında Gazi Hastanesi'nin arka tarafında...

Ankara’da hastaneye hasta ziyareti için girdiği sırada aracının arka camını kıran hırsızlar, 12 bin liranın yanında kredi kartlarını ve diğer malzemeleri alıp kayıplara karıştı.

Olay dün 16.00 sıralarında Gazi Hastanesi'nin arka tarafında bulunan cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Güler, hasta ziyareti için hastaneye gittiği esnada park halindeki aracına hırsızlar yanaştı.

Aracın arka sağ camını patlatan hırsızlar içeride bulunan çantayı aldı. Olay yerinde çantanın içini açan hırsızlar nakit 12 bin liranın sayında kredi kartları, çek, senet ve diğer malzemeleri de alıp kayıplara karıştı. Bir süre sonra hasta ziyaretinden dönen Güler acı tabloyla karşılaştı. Hırsızlar aracın camını patlatıp eşyalarını etrafa saçmıştı. Durumun polise haber verilmesi üzerine gelen ekipler yaptıkları incelemelerin ardından bölgeye Olay Yeri İnceleme ekiplerini çağırdı. Ekipler araçta yaptıkları incelemenin ardından, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN