Hayat kurtaran telefon kılıfı

Hayat kurtaran telefon kılıfı
Güncelleme:

Girişimcilerin son olarak piyasaya sürdüğü telefon kılıfı, alkol seviyenizi ölçecek.

Bu telefon kılıfı sayesinde yola çıkmadan önce alkol seviyenizi ölçebileceksiniz.

Trafik polislerinin alkol seviyenizi ölçmek için kullandığı nefes ölçüm cihazlarının kişisel kullanıma yönelik olanları bir süredir piyasada dolanıyor. Bu telefon kılıfı ise bu ürünü bir adım ileriye taşıyıp size hem rahatlıkla taşıyıp kullanabileceğiniz bir nefes ölçüm cihazı, hem de kullanışlı ve şık bir telefon kılıfı sunuyor.

Şu an Indiegogo adlı sitede bir kampanya olarak duran ürün eğer istediği bütçeyi toplamayı başarırsa piyasadaki yerini alacak ve 150 dolar (yaklaşık 350 TL) karşılığında size her daim ne kadar alkol aldığınızı söyleyen bir telefon kılıfına sahip olabileceksiniz.

28533879.jpg

iDrink isimli bu telefon kılıfının amacı sizin alkollü iken araç kullanmanızı engellemek, bunun için yazılımında bir de oyun bulunduran iDrink, adeta trafik polisi gibi sizin düz bir çizgide yürüyüp yürüyemediğinize de bakıyor ve size bir de taksi çağırabiliyor.

Hedef olarak 20.000 Dolar bütçye ihtiyaç duyan iDrink şu an için kampanyasının bitimine 28 gün kala sadece 850 Dolar toplayabilmiş durumda ve ilk prototip iPhone 6 için üretiliyor.

Tamamlanmamış prototip üzerinden görebileceğimiz kadarı ile üzerinde bir de şişe açacağı bulunan iDrink telefon kılıfı bir yandan sizi bir şeyler içmek için heveslendirirken bir yandan da engel olmaya çalışıyor.