Haydar Baş'tan ev hanımlarına müjde

Haydar Baş'tan ev hanımlarına müjde

BTP lideri Haydar Baş: "Ev hanımlarına 1.500 TL maaş vereceğiz"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin Milli Ekonomi Modeli'nde yer alan aile politikasını açıkladı. Haydar Baş, "Bizim iktidarımızda her Türk kadını bin 500 TL ev hanımı maaşı alacaktır" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin Milli Ekonomi Modeli'nde yer alan aile politikasını açıkladı. "Ev hanımları ailenin temel taşıdır. Olmaz ise olmaz öğesidir" diyen Haydar Baş, "Ailenin reisi bazı yerlerde ana, bazı yerlerde de babadır. Bu ikili bir bütündür. Birini diğerinden ayırmak mümkün değildir. Onun için biz Bağımsız Türkiye Partisi olarak annelere toplumda ciddi bir yer verme seferberliği başlattık. Bizim iktidarımızda her Türk kadını bin 500 TL ev hanımı maaşı alacaktır" ifadesini kullandı.

"15 BİN TL DOĞUM İKRAMİYESİ VERECEĞİZ"

Haydar Baş, kadınlara doğum ikramiyesi vaadinde bulunarak, "Biz bu hakkı annelerin, ev hanımlarının tamamına veriyoruz. Bu vatandaşlarımız her ay bin 500 lirasını alacak ve çocuklarına, beyine hizmet edecek, ailesinin hanımefendisi, kraliçesi olacak ve düzenli bir aile hayatı inşallah devreye girecek. Hanımlar doğum yaptıkları zaman devletten doğum ikramiyesi olarak 15 bin lira alacak. İnşallah her çocuk için de ailelere 250 TL çocuk maaşı vereceğiz" diye konuştu.

"VATANDAŞ VATANDAŞLIK MAAŞIYLA VATANINA BAĞLANACAK"

Açıklamasında "Bu dediklerimizi diğerlerinin yapması mümkün değil. Benim sistemim Allah'a şükürler olsun dünyada uygulanan, sonuç alınan bir sistem" diyen Prof. Dr. Haydar Baş, "Bu sistemi uyguladığı için dünya lideri olan ülkeler ve devlet başkanları var. Onun için bunu biz rahatlıkla verebiliriz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kullanmasını bilirsen Türkiye'nin kaynakları buna yeter. Her ev hanımı bin 500 TL aldığı gibi her vatandaşımız da bin TL vatandaşlık maaşı alacak. Efendim buna gerek var mı, var. Çünkü ülkemizi maalesef kabul etsek de etmesek de bölük bölük yapıyorlar, parçalamaya çalışıyorlar. Vatandaşı vatandaşlık maaşı ile vatanına bağlı hale getireceğiz. Herkes bu sayede ülkesini, devletini, milletini sevecek" dedi.

Etiketler haydar baş