Hayırsever İşadamından İftar Yemeği

Hayırsever İşadamından İftar Yemeği

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde, Beşir Derneği ve Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) tarafından kurulan iftar sofrasında, bugün ise işadamı Enka Oktay Toğal tarafından vatandaşlara iftar yemeği verdi.

- Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde, Beşir Derneği ve Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (ASYADER) tarafından kurulan iftar sofrasında, bugün ise işadamı Enka Oktay Toğal tarafından vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Ramazan ayı boyunca hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan iftar sofrası, her yıl olduğu gibi bu akşam da yine işadamı Enka Oktay Toğal’ın katkılarıyla hazırlandı. Katılımın yoğun olduğu yemekte samimi sohbetlerin yanında oruç açmanın manevi hazzı hep birlikte yaşandı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten işadamı Enka Oktay Toğal, iftar yemeğine katılımın yoğun olmasına sevindiğini belirterek, “Ramazan ayının verdiği bereketle bir araya geldik. Bu bereketli günlerde bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu kadar insanın burada bulunması bizleri onurlandırmıştır. Bizleri kırmayarak, iftar soframıza icabet eden tüm misafirlerimize ve böyle bir organizasyonu düzenleyen Beşir Derneği’ne teşekkür ederim" dedi.