Hazinedar, Levent Kırca'nın cenazesindeydi !

Hazinedar, Levent Kırca'nın cenazesindeydi !

Her zaman yüzümüzü güldüren tiyatro dünyasının efsane ismi Levent Kırca bu kez hepimizi ağlattı.

Usta oyuncuyu bugün ebediyete uğurladık. Levent Camii’nde kılınan cenaze törenine binler katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da usta oyuncuyu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Kimi zaman skeçleri, kimi zaman oynadığı tiyatrolar, kimi zaman da Olacak O Kadar ile 7’den 70’e hepimizi güldüren, güldürürken de düşündüren usta tiyatrocu Levent Kırca’yı geçtiğimiz gün kaybetmiştik. Ünlü tiyatrocuyu bugün Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurladık. Törene Kırca’nın ailesinin yanı sıra sanat ve siyaset dünyasından da çok sayıda isim katıldı.   

1-(1)-430.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Orhan Gencebay, Selami Şahin, Oya Başar, Nuri Alço, İşadamı Yılmaz Ulusoy, Gazeteciler Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, CHP’li Muharrem ince, ve daha bir çok ünlü isim de Kırca’yı bu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

2-(1)-002.jpg

Törene katılan Başkan Hazinedar, “Hepimiz Levent Kırca ile büyüdük, bizler, çocuklarımız hepimiz onu çok sevdik. Sanat dünyası için büyük kayıp. Sanatçılar hiçbir zaman ölmez, her zaman sanatı ile sonsuza dek yaşar. Mekânı cennet olsun. Geride kalanlara sabır diliyorum” dedi.

Ünlü sanatçı cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.