HDP'li belediyeleri ''drone''lar yakalandı

HDP'li belediyeleri ''drone''lar yakalandı

Nusaybin’de güvenlik güçlerinin yaptıkları incelemede, PKK tarafından kazılan hendek ve tünellerde belediyeye ait araçların kullanıldığı ortaya çıktı.

Mardin’de Nusaybin Belediyesi’nin HDP döneminde terör örgütü PKK’ya finansal ve alt yapı desteği verdiği gün yüzüne çıktı. Alçak ittifakın Nusaybin’de güvenlik güçlerinin dronlardan elde ettiği görüntüler sayesinde ortaya çıktığı belirtildi. Görüntülerde, Nusaybin Belediyesi’ne ait belediye kepçeleri ile hendek kazıldığı ve kurulan barikatların inşa edildiği anlar yer aldı.

Akşam gazetesinden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre Nusaybin Belediyesi’nin HDP yönetimin döneminde belediye otobüsleri, çöp kamyonları ve alt yapıda kullanılan araçların yıllarca terör örgütüne destek verdiği belirtildi. 
Geçtiğimiz haftalarda kayyum atanan 28 belediyenin içinde yer alan Nusaybin Belediyesi’nde ise PKK’nın bıraktığı enkazı temizlemeye çalışıyor. Kayyumla yönetilen belediyede yeni projelerin başlaması için gün sayılıyor. Elde edilen bilgilere göre, Başbakanlık'ın projeleriyle mağdurların yaralarının sarılacağı ve Nusaybin’in yeniden ayağa kalkacağa ifade edildi. 

82 günde 495 hain öldürülmüştü

Nusaybin’de hendek kazan terör örgütü PKK'ya yönelik geçtiğimiz 14 Mart'ta başlatılan "Atmaca- 7 Operasyonu" 82 gün sürdü. Operasyon sonucu 495 teröristin öldürüldüğü, 70 güvenlik görevlisinin ise şehit olmuştu. 

Akşam