• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Herkes bu erotik günlüğü konuşuyor

Herkes bu erotik günlüğü konuşuyor
Üniversiteli kızın bloğunda yazdıkları olay yarattı...
20 Şubat 2010 / 13:24

İngiltere'nin bir kadın blogçunun Oxford ve Cambridge üniversitesindeki cinsel maceraları ve ilişkilerini ayrıntılı olarak anlattığı 'erotik' günlük büyük yankı uyandırdı.

Seks ismini kullanan gizemli blogçu, tek gecelik ilişkilerini, 18 yaşında bekaretini yitirdiğini ve farklı milliyetlere ait penis büyüklüklerini anlatıyor.

Blogçu kendisini 'mazaretsiz ve su götürmez bir nemfoman' diye niteliyor ve hem kendi kimliğini hem de bahsettiği kişilerin kimliğini saklayacağını söylüyor.

Kendini kısmen bir seks araştırmacısı olarak nitelendirdiğini belirten blogçu, "kimliğimi gizlemezsem annem beni öldürür" ifadesini kullanıyor.

"Gerçekten çekici bir kadın olmam işime yarıyor, ama bu çok da gerekli değil, bilhassa alkol olduğunda. Oxbridge'deki eğitimin ağırlığı nedeniyle bir hafta sonunda üzerinizdeki baskıyı ve etraftaki çok fazla azmış, sarhoş öğrenciye ekleyin" diyen blogçu penis boyları konusunda, "İngiliz ve Alman erkekler en iyileri" diyor.

Etiketler: kadın, İngiltere
10282
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim