Hisarcık’ta Doğa Yürüyüşü

Hisarcık’ta Doğa Yürüyüşü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İlçe Devlet Hastanesi ile Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin katkılarıyla Esire Termal Turizm Merkezine “Sevdiklerimizle sağlıklı yaşama yürüyoruz” etkinliği çerçevesinde doğa yürüyü

- Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İlçe Devlet Hastanesi ile Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin katkılarıyla Esire Termal Turizm Merkezine “Sevdiklerimizle sağlıklı yaşama yürüyoruz” etkinliği çerçevesinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Etkinlik öncesi katılımcılara İlçe Devlet Hastanesi tarafından adımsayar ve broşür dağıtıldı.

Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve İlçe Devlet Hastanesi personelinin katılımıyla Halifeler köyünden başlayan yaklaşık 6 kilometrelik doğa yürüyüşü Esire Termal Turizm Merkezinde son buldu. Yürüyüş sonunda katılımcılara ekmek arası köfte ve ayran ikram edildi.

Yaklaşık 1,5 saat süren doğa yürüyüşü etkinliğine, Kaymakam Fethi Savran, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İlahiyat Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Ahmet Türkan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof.Dr.Hüsamettin İnaç, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Doruk Hacıoğlu, Diş Hekimi Gülfem Elgül, Aile Hekimi Osman Erönem, Hastane Müdürü İsa Gök, Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Kılıç, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ömer Altaş, Meslek Yüksek Okulu Basın Temsilcisi Öğretim Görevlisi Hüseyin Yılmaz, Öğretim Görevlileri Ahmet Özkan, Hüseyin Oğuz, Vasfi Kahya, Sezai Bülbül, Sekreter Arif Köylü, öğrenci işleri görevlisi Lütfi Ataseven ve öğrenciler katıldı.

2014 yılının Sağlık Bakanlığınca "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" olarak belirlendiğine dikkat çeken Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var,” Bizde dernek olarak daha hareketli ve sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla her kesimden bireyleri hareket etmeye, fiziksel aktiviteye ve düzenli beslenmeye teşvik etmek için İlçe Devlet Hastanemizle birlikte koordine ettiğimiz Esire Termal Turizm Merkezine “Sevdiklerimizle sağlıklı yaşama yürüyoruz” etkinliği çerçevesinde doğa yürüyüşü düzenledik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Doğa yürüyüşüne katkıda bulunan İlçe Devlet Hastanesi Baştabipliğine ,Kaymakam Fethi Savran’a, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak’a, yürüyüşe bizzat katılan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İlahiyat Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Ahmet Türkan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof.Dr.Hüsamettin İnaç ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ile bizleri yalnız bırakmayan Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.(MA-EFE)

HİSARCIK’TA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

HİSARCIK’TA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

HİSARCIK’TA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ