Hollywood'tan Türk dizisine sürpriz transfer !

Hollywood'tan Türk dizisine sürpriz transfer !

Kurt Seyit ve Şura dizisine Hollywood'dan sürpriz bir isim konuk oluyor.

Kurt Seyit ve Şura'ya Hollywood'dan konuk oyuncu transferi... Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura İstanbul, yeni sezon için kadrosuna Fahriye Evcen'i de katmıştı. Son açıklamalara göre Kurt Seyit ve Şura'ya Hollywood oyuncusu getireleceği belirtildi.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul reytinglerde yine çakıldı. star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura İstanbul, istediği reyting oranını bir türlü yakalayamadı. Yeni kadrosuna Fahriye Evcen'i katmasına rağmen dizi reytinlerdeki kan kaybına engel olmadı.
 
FAHRİYE EVCEN DE KURTARAMADI
 
Büyük beklentilerle başlayan Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un yeni sezonun ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Fahriye Evcen'in kadroya katılmasıyla reytinglerde yükselmeyi bekleyen dizi yine çakıldı.
 
Reytinglerde hüsrana uğrayan Kurt Seyit ve Şura yükselmek için her yolu deniyor. Sırada Hollywood'dan konuk oyuncu transferi var. Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura'da sular bir türlü durulmuyor. Yeni sezon için Fahriye Evcen'in kadroya katılmasına rağmen, dizinin reytinglerde toplam izleyicide 23. sırada yer alması ekibi üzdü.
 
"KARİYERİMİ BİTİRDİ"
 
Reytinglerdeki başarısızlıklardan dolayı Kıvanç Tatlıtuğ, sezon içinde bir sinema filminde rol almama kararını rafa kaldırdı. Akşam'da yer alan habere göre; Arkadaşlarına elinden geleni yaptığını söyleyen Tatlıtuğ'un, bu projenin kariyerini aşağıya çektiğini söylediği öne sürüldü.
 
SHARON STONE VE ANDY GARCİA'YI GETİRECEK
 
Öte yandan bölüm başı maliyeti 800 bin TL civarında olan yapım için, çok ses getirecek iki Hollywood yıldızıyla konuk oyunculuk konusunda temas kurulduğu ve görüşmelerin büyük bir gizlilikle yürütüldüğü konuşuluyor. Yapımcıların bu taktikle Sharon Stone ve Andy Garcia gibi isimleri konuk eden Kurtlar Vadisi'ni örnek aldığı iddia ediliyor.