Hollywood'un başarılı kardeşleri

Hollywood'un başarılı kardeşleri

İşte Hollywood'un ünlü aktörlerinin, sinemada başarı kazanan kardeşleri…

Beyaz perdede izlediğiniz aktörlerin, sinemada en az kendileri kadar başarılı kardeşlere sahip olduklarını biliyor muydunuz?

Ben-Casey Affleck

'Mallrats', 'Chasing Amy', 'Good Will Hunting' gibi filmlerle karşımıza çıkan Ben Affleck'in başarısı, aktörlükle uzaktan yakından alakası olmayan kardeşinin de aklını çeldi. Ağabeyinin yolundan giderek aktörlük dünyasına adım atan Casey Affleck; 'Gone Baby Gone', 'Desert Blue' gibi yapımlarda yer alarak, en az ağabeyi kadar başarılı oldu.

Beau-Jeff Bridges

Jeff Bridges, yıllar içinde, adını en büyük aktörler arasına yazdırmayı başardı. Ünlü aktör; bu başarısında büyük pay sahibi olan, kendisine hem babalık hem de ağabeylik yapan kardeşi Beau'nun da, emeğinin karşılığı olarak sinema dünyasına girmesine katkıda bulundu. Beau Bridges, birkaç filmde ve 'Yıldız Geçidi SG-1' adlı televizyon dizisinde yer aldı.

697818423068.jpgNeil-Sean Connery

Ünlü aktör Sean Connery'nin başarısı, İskoçya'daki ailesi için büyük bir sürpriz oldu. Onun bu başarısından etkilenen kardeşi Neil de, oyunculuk dünyasına adım attı. 'OK Connery', 'The Body Stealers' gibi filmlerle adından söz ettiren Neil Connery; oyunculuğu hobi gibi gördüğünü, oyunculuktan para kazanma amacı gütmediğini söylüyor.

William-Alec Baldwin

Oldukça büyük ve kalabalık bir aileye sahip olan Alec Baldwin, 1980'li yıllarda sinemada boy göstermeye başladı, birbiri ardına; 'Malice', 'Beetle Juice', 'Working Girl', 'The Edge' gibi yapımlarda yer aldı. Onun sinema kariyeri, kardeşi William Baldwin'e de ilham kaynağı oldu ve o da, 1990 yılında beyaz perdeye geçiş yaptı. İki kardeşin bu beklenmedik başarısı, ailenin diğer üyeleri Daniel ve Stephen'ın da şansını denemelerine yol açtı.