Hükümetten Adnan Hoca ve kediciklere sert tepki !

Hükümetten Adnan Hoca ve kediciklere sert tepki !

Hükümetin ve AK Parti'hnin güçlü ismi Bülent Arınç'tan Adnan Oktar ve kediciklere sert eleştiri..

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa'da "Uzaktaki Yakîn Uluslararası Hz. Üftâde Sempozyumu"nda konuştu. Arınç'ın yaptığı konuşmada Adnan Oktar ile "Kedicikler"ini sert bir dille eleştirdi:

"İNŞALLAH MAŞALLAHLAR, KEDİCİKLER"

"Necip Fazıl derdi ki, Zorluklar büyük buz dağları gibiydi. Biz ağzımızda hohlayarak erittik buz dağlarını. Erittik ama ortalık çamur oldu, çamurdan geçilmiyor. Şimdi de tarikat var. Şimdi de bize yol gösterenler var.

Saçı sakalıyla, üstündeki kıyafetiyle çevresine topladığı 3-5 insanla bu işi yaptığını söyleyenler var. İyilerinden Allah razı olsun. Çok bozukları da var. Yanlışları da var. Onlar da bu yolu ticaret yolu gibi kabul etmişler.

Televizyonlarda izliyoruz. Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler. Bunlar da bir şey yaptıklarını zannediyor. İslam, iman, Kur'an, edep, fazilet, namus, ar haya adına bir şey bulamıyorsunuz.

"KEDİCİKLER MEDİCİKLER DİYEREK TİCARET YAPIYORLAR"

Kedicikler medicikler bilmem ne diyerek ticaret yapıyorlar. Kendilerine bu lakapları takanlar var. Ne için ticaretlerini geliştirmek için. Bunlar da İslama çok zarar veriyorlar.

"EŞLERİNİ, SERVETLERİNİ KAYBEDENLER VAR"

Eşlerini, servetlerini kaybedenler var bu yollarda. Bu yüzden güzel örneklere gitmemiz lazım. Herkesin ağzından çıkana kuyumcu titizliğiyle bakmasılazım. Bu örnekler her gün bir yerde skandala imza atıyor. Bunlardan ne kadar uzak olursak halka o kadar yakın olacağız diyoruz."