Hüsrev Kutlu Yönetimde ‘Ekip Ruhuna’ Vurgu Yaptı

Hüsrev Kutlu Yönetimde ‘Ekip Ruhuna’ Vurgu Yaptı

AK Parti’den Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, belediyeyi ekip halinde yönetmenin önemine vurgu yaparak, “Hak eden hakkını almak için belediye başkanına gelmek zorunda kalmayacak” dedi.

- AK Parti’den Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, belediyeyi ekip halinde yönetmenin önemine vurgu yaparak, “Hak eden hakkını almak için belediye başkanına gelmek zorunda kalmayacak” dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi’ni ziyaret eden Fehmi Hüsrev Kutlu, seçilmesi halinde yerel yönetimde ne gibi hizmetlerle ön planda olacaklarını anlattı.

Adıyaman halkının gerekenden daha fazla hizmete layık olduğunu ifade eden Kutlu, “Belediye çalışanlarının görevi vatandaşlara yardımcı olmaktır ve böyle bir hizmet anlayışımız olacak. Adıyaman’a geldiğim gün beyaz bir sayfa açtığımızı ilan ettik, geçmişteki her şeyi unuttuğumuzu beyan ettik. Diğer aday adaylarımızın hemen hemen hepsiyle görüştük. Projesi olanların projesinden yararlanmak için kendilerine müracaat ettik. Bazı aday adaylarının projelerini aldık. Aday adaylarımızla da görüşmelerimiz oldu ama bundan sonraki süreçte de bu görüşmeler devam edecek. Allah nasip ederse ve belediye başkanı olursam aday adaylarımızın görüşlerinden mutlaka istifade edeceğim. Bizde, ben değil, biz mantığı var. Hepimiz Adıyaman için çalışacağız” dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi yetkilileri ise AK Parti’den Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Fehmi Hüsrev Kutlu’nun ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.