İDO, bayram için sefer sayısını 11e çıkardı

İDO, bayram için sefer sayısını 11e çıkardı

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Kurban Bayramı yoğunluğunu azaltmak için Yenikapı-Bandırma hattına 9 yeni ek sefer koyarak sefer sayısını 11'e çıkardı. Hafta içi sabah ve akşam seferleri olan İDO’nun bayram dolayısıyla İstanbul Yenikapı-Bandırma...

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Kurban Bayramı yoğunluğunu azaltmak için Yenikapı-Bandırma hattına 9 yeni ek sefer koyarak sefer sayısını 11'e çıkardı.

Hafta içi sabah ve akşam seferleri olan İDO’nun bayram dolayısıyla İstanbul Yenikapı-Bandırma arasında gidiş dönüşlerde vatandaşın mağdur olmaması için ek seferler koyduğunu açıkladı. İDO’nun, Balıkesir’in Bandırma ilçesi ile İstanbul Yenikapı arasında yaptığı sabah ve akşam olmak üzere günlük 2 seferine ilave olarak Kurban Bayramı yoğunluğu nedeniyle ek seferler koydu. 9 yeni ek sefer ile birlikte 02 Ekim 2014 Cuma gününden itibaren bayram süresinde seferlerini artırma kararı alan İDO, bu sayede bayram tatilindeki yolcu yoğunluğunu atlatabilmeyi hedefliyor.

Bayram arifesinde gün boyu Yenikapı-Bandırma arasında toplam 11 sefer yapacağı öğrenilen İDO, bayramın ilk 3 günü sefer sayısını düşürecek ve bayramın son günü ek sefer sayısı yeniden 11’e çıkartılacak.

CİHAN