Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Iğdır Vali Yardımcısı Muhlis Arslan’ı Ziyaret Etti

Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Iğdır Vali Yardımcısı Muhlis Arslan’ı Ziyaret Etti

Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Iğdır’a atanan Vali Yardımcısı Muhlis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

- Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Iğdır’a atanan Vali Yardımcısı Muhlis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Resmi Gazetede yayımlanmasından sonra Iğdır Vali Yardımcılığına atanan Hozat Kaymakamı Muhlis Arslan’ ı ziyaret eden Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Deniz, başkan yardımcısı Serdar Ünsal, sekreter Ali Şıktaş ve muhasip Özkan Aydın hayırlı olsun dileğinde bulundu. Aydın Deniz, “Biz gazeteciler olarak her zaman sizlerin devletimizin yanında olacağız. Doğrudan güzelden yana yayın yapıyoruz. İlimize hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı olsun “dedi.

Vali yardımcısı Arslan, da, ”Iğdır’a atandığımdan dolayı çok mutluyum. Iğdır çok güzel bir il insanı cana yakın inanıyorum ki Iğdır’da güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağız. Basın özgür olmalı doğruları yazmalı sizler kamuoyunun sesisiniz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Iğdır Vali Yardımcısı Muhlis Arslan evli 2 çocuk babası.

(EKİP-ŞAK-