Iğdırdaki Kobani Olaylarında 6 Tutuklama

Iğdırdaki Kobani Olaylarında 6 Tutuklama

Iğdır'da izinsiz olarak Kobani protestolarına katılan ve çevreye zarar verdikleri iddiasıyla yakalanan 6 kişi tutuklandı, 5 çocuk ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Iğdır Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta Kobani'ye IŞİD'in...

Iğdır'da izinsiz olarak Kobani protestolarına katılan ve çevreye zarar verdikleri iddiasıyla yakalanan 6 kişi tutuklandı, 5 çocuk ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta Kobani'ye IŞİD'in saldırılarını protesto etmek için yaptıkları izinsiz gösteri sırasında işyerlerine zarar veren ve şiddet olaylarına karışanları güvenlik kameralarından tespit etti. Kimliklerin belirlenmesi üzerine değişik adreslere 2 gün önce eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 5'i çocuk, biri askerden izne gelmiş 13 kişi gözaltına alındı. Boş ve harap bir evde ise kullanıma hazır 32 molotof kokteyl bulundu. Şüphelilerden asker olan garnizon komutanlığına teslim edildi. Yaşları 18 yaşından küçük olan 5 kişi Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. İfadelerin alındıktan sonra dün adliyeye çıkarılan Ö.S., N.A.S., T.E., R.R., E.R., M.E. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, M.V.'nin ise adli kontrol altında tutulmasına karar verdi.

FOTOĞRAFLI

IĞDIR'DAKİ KOBANİ OLAYLARINDA 6 TUTUKLAMA

IĞDIR'DAKİ KOBANİ OLAYLARINDA 6 TUTUKLAMA

IĞDIR'DAKİ KOBANİ OLAYLARINDA 6 TUTUKLAMA