İki otomobil çarpıştı: 3 ölü

İki otomobil çarpıştı: 3 ölü

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Kılçan Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Yanında çalışan personele kız istemek için Gölhisar İlçesi'ne giden 50 yaşındaki Ahmet Büyükkeleş yönetimindeki 15 NK 666 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 55 yaşındaki Sebahattin Koyuncu yönetimindeki 15 FF 333 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Sebahattin Koyuncu'nun eşi 52 yaşındaki Aygül Koyuncu ile kayınvalidesi 75 yaşındaki Fidan Gediz olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Sürücü Sebahattin Koyuncu ve kayınpederi 81 yaşındaki Kemal Gediz ile diğer araçta bulunan Ahmet Büyükkeleş, Şehriban Nur Erkol, Mustafa Erkol ve İbrahim Erkol ilk müdahalenin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sebahattin Koyuncu da hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kemal Gediz'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Ayşen Büyükkeleş ise kazadan yara almadan kurtuldu.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıları ziyaret etti ve durumları hakkında bilgi aldı.