İki Türk Ceo, ‘Profesyonel-ceo’lar Listesinde

İki Türk Ceo, ‘Profesyonel-ceo’lar Listesinde

Dünya turizmine global ölçekte yön veren profesyonellerin belirlendiği liste yayınlandı. Yapılan araştırma sonunda global ölçekte iki Türk CEO, dünya turizmine yön veren ‘Profesyonel-CEO’lar listesine girdi.

- Dünya turizmine global ölçekte yön veren profesyonellerin belirlendiği liste yayınlandı. Yapılan araştırma sonunda global ölçekte iki Türk CEO, dünya turizmine yön veren ‘Profesyonel-CEO’lar listesine girdi.

Dünya turizm profesyonellerini takip eden özel kuruluş YATEDO tarafından yapılan araştırmaya göre, 'lettime.com’ CEO’su Hüseyin Hakkı Kahveci ve Deniz Filosu yöneticisi Fazlı Malgir, listede yer aldı. YATEDO, uzun çalışmalar ve araştırmalardan sonra dünya ölçeğinde global profesyonellere yer veriyor.

YATEDO araştırması sonucunda tüm dünya üzerinde global ölçekte belirlenen bin profesyonel CEO’lar listesinde Türkiye’de turizm alanında birçok başarıya imza atan Hüseyin Hakkı Kahveci’nin, ‘Turizm Endüstrisi Profesyoneli’ ve CEO’su olarak küresel ölçekteki listede yer alması dikkate değer bulundu.

Kahveci’nin listede yer alması önümüzdeki dönemde dünya ölçeğinde yeni bir Türk markasının turizm endüstrisinde çok konuşulacağının kanıtı olarak gösteriliyor.