İki ülke Survivor'da da komşu olacak

İki ülke Survivor'da da komşu olacak

Acun Medya'nın Yunanistan programlarına eş zamanlı olarak başlayacağı yazıldı.

Oya Doğan bugün Vatan gazetesindeki köşesinde Tv8'in yeni sezon hamlelerini kaleme aldı! Acun Medya'nın Yunanistan programlarına eş zamanlı olarak başlayacağını yazdı.

Oya Doğan, TV8'in yeni sezon hamlelerini kaleme aldı! Acun Medya'nın Yunanistan programlarına eş zamanlı olarak başlayacağını yazdı.

İşte Oya Doğan'ın Vatan'daki yazısından o bölüm:

Acun Medya Yunanistan’da kurulmuş. Kanallarla görüşmelere devam ediliyormuş. Bundan sonra O Ses Yunanistan ve Survivor Yunanistan da yapılacakmış. İkisi de burayla eşzamanlı. Yani şubat ayında Türkiye’de Survivor başladığında, yan adada 'Survivor Yunanistan' olacak ve Yunan televizyonunda yayınlanacak. Ekim’den itibaren cumartesi, pazar, pazartesi 'O Ses Türkiye' ekrana gelecek. Eğer çok iyi bir dizi bulurlarsa 2017’nin ikinci yarısında yapabilirmiş TV8. Bu sezon dizileri O Ses Türkiye zorlar mı göreceğiz ama jüri üyesi olarak Ebru Gündeş gitti, yerine Sibel Can geldi. Mutlaka ses getirecektir. Sezon ekim ayında O Ses Türkiye’nin de gelmesiyle iyice kızışacak. Bakalım, bu zorlu reyting mücadelesini kim kazanacak? Tüm kanallara iyi şanslar.

Vatan