İkinci Müdür Cezaevi Aracıyla Kardeşinin Lokantasındaki Eşyaları Taşıdı

İkinci Müdür Cezaevi Aracıyla Kardeşinin Lokantasındaki Eşyaları Taşıdı

BİLECİK M tipi Cezaevi İkinci Müdürü M.K. cezaevine ait kamyonetle kardeşine ait kapanan lokantanın malzemelerini taşıdı. M.K. gazetecilere araç bulamadığı için cezaevi kamyonetiyle eşyaları taşıdığını, bu iş için cezaevine ücret...

BİLECİK M tipi Cezaevi İkinci Müdürü M.K. cezaevine ait kamyonetle kardeşine ait kapanan lokantanın malzemelerini taşıdı. M.K. gazetecilere araç bulamadığı için cezaevi kamyonetiyle eşyaları taşıdığını, bu iş için cezaevine ücret ödeyeceğini söyledi.

Gazipaşa Mahallesi Ahmetbey Sokak'ta önceki akşam saatlerinde Bilecik M tipi Cezaevi'ne ait 11 ED 807 resmi plakalı kamyonetle kapanan bir lokantanın eşyaları taşındı. Cezaevi kamyonetini lokanta önünde görüntüleyen basın mensuplarının yanına gelen cezaevi ikinci müdürü M.K., kardeşine ait lokantadaki malzemeleri taşıyacak araç bulamadıkları için cezaevi aracını getirdiklerini söyledi. Bunun haber yapılmaması ricasında bulanan M.K. gazetecilere "Lokantanın eşyalarını taşıyacak araç bulamadık. Kurum araçları, isteyenlere ücret karşılığında veriliyor. Taşıma işleminden sonra ben de kuruma gidip parayı yatıracağım. Ortada büyütülecek bir konu yok" diye konuştu.

Bilecik M tipi Cezaevi'ne ait kamyonetin önünde 'Görevli' yazısının asılması, ikinci müdür M.K.'nın da kardeşiyle birlikte eşyaları taşıması dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI