• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 11 °C
  • İstanbul : 13 °C
  • İzmir : 12 °C
  • Adana : 15 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Trabzon HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

İl Müftüsü Veysel Çakı’dan Hastanede Tedavi Gören Hastalara Ziyaret

İl Müftüsü Veysel Çakı’dan Hastanede Tedavi Gören Hastalara Ziyaret
10.02.2012 13:12

Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı, din hizmetleri ve eğitim şube müdürü Osman Altın ve vaize Ayşe Yılmaz’la birlikte Özel İmperial Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

İl Müftüsü Veysel Çakı ve beraberindeki heyet öncelikle Özel İmperial Hastanesi başhekimi Dr. Ömer Fatih Çelik’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Ömer Fatih Çelik “Hasta ziyaretleri hastalara moral verir ve hastalar üzerinde olumlu izler bırakır. Hastalıklarının iyileşme sürecine katkı sağlar. Bu bakımdan Sayın Müftümüzün gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaret hastalarımız için önemlidir. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı ise “Hasta ziyaretinin dinimizde ve kültürümüzde önemli bir yeri bulunmaktadır. Bu itibarla gerçekleştirdiğimiz hasta ziyaretlerinde iki amacımız vardır. Birincisi; ziyaret eden bizlere yöneliktir. Kalbimizin yumuşaması, hastanın duasını almak, sağlığımızın kıymetini bilmek gibi. İkincisi ise hastalarımıza moral vermek, dua etmek, yanlarında olduğumuzu, yalnız olmadıklarını hissettirmektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından servislerde yatan hastaları ziyaret eden İl Müftüsü Veysel Çakı ve beraberindeki din görevlileri, hastalarla sohbet edip hediye takdim ettiler.

İL MÜFTÜSÜ VEYSEL ÇAKI’DAN HASTANEDE TEDAVİ GÖREN HASTALARA ZİYARET

İL MÜFTÜSÜ VEYSEL ÇAKI’DAN HASTANEDE TEDAVİ GÖREN HASTALARA ZİYARET

İL MÜFTÜSÜ VEYSEL ÇAKI’DAN HASTANEDE TEDAVİ GÖREN HASTALARA ZİYARET

Etiketler: din, Altın, Trabzon, Fatih
62
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim