İlahiyatçıdan olay sözler !

İlahiyatçıdan olay sözler !
Güncelleme:

İlahiyatçı, Facebook hesabından yaptığı açıklamada kardan adam yapmanın put yapmayla eşdeğer olduğunu söyledi.

İlahiyatçı Abdülhamit Kahraman’a göre kardan adam yapmak, put yapmak anlamına geliyor.

Türkiye’nin dört bir yanı beyaza büründü. İstanbul ve diğer büyük şehirlerde trafik felç oldu, dışarıya çıkmak bir anda hayatın en büyük zorluğu haline geldi. Olumsuzlukların yanında büyülü bir manzara çıktı ortaya.

Özellikle İstanbul’un çehresi sanki bir rüyadaymış gibi görenlerin içini ısıttı. Okulların tatil edilmesiyle öğrenciler dışarıda kar topu oynadı ve zeka dolu espri kokan kardan adamlar yaptı.

PUT YAPMAKMA EŞDEĞER

Hürriyet gazetesinden Ali Ağırbaş'ın haberine göre, ilahiyatçı Abdülhamit Kahramankardan adam yapmak pek de masum olmadığını söyledi.

İlahiyatçı Kahraman, Facebook hesabından yaptığı açıklamada kardan adam yapmanın put yapmayla eşdeğer olduğunu söylüyor.

İşte Kahraman'ın kişisel hesabından söylediği o sözler:

1-20150219151125.jpg

ABDÜLHAMİT KAHRAMAN KİMDİR?

1967 yılının ocak ayında dünyaya geldi. Aslen Karadenizli- Trabzonlu ama İstanbul’da doğup büyüdü. Ortaokulu İmam Hatip Lisesinde, liseyi meslek lisesinde okudu ve daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümünü bitirdi.

Yine Mimar Sinan Üniversitesi 2 yıllık Sosyoloji formasyonu aldı. 2,5 yıl kadarda da Marmara ilahiyatı dışardan derslere girmek şeklinde bir eğitim aldı. Yaklaşık 20 yıldır İslami ilimlerle ile psikoloji ve sosyoloji ile ilgileniyor. İstanbul’da radyo ve televizyonda programlar yapmakta, çeşitli dergilerde yazıları yayınlanmaktadır.