İlk Doğum Gününü Hastanede Kutladı

İlk Doğum Gününü Hastanede Kutladı

Osmaniye'de özel bir hastanede doğum günü sürprizi yaşandı. Hastaneye ağır mide kanaması şikayetiyle gelen 68 yaşındaki Teslime Kılıçkıran, hayatında...

Osmaniye'de özel bir hastanede doğum günü sürprizi yaşandı. Hastaneye ağır mide kanaması şikayetiyle gelen 68 yaşındaki Teslime Kılıçkıran, hayatında hiç kutlamadığı doğum gününü yoğun bakım servisinde kutladı.

Mimar Sinan Mahallesi'nde ikamet eden ve daha önce de üç defa mide kanaması geçirdiği belirtilen Teslime Kılıçkıran, geçtiğimiz günlerde tekrar rahatsızlanınca 112 Acil Servis Ambulansı ile özel hastaneye getirildi. Burada Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Kenan Yüce tarafından muayene edilen ve ağır mide kanaması geçirdiği saptanan yaşlı kadın, hemen ilaç tedavisine alındı. Koroner Yoğun Bakım servisinde tedavisi devam eden yaşlı kadının, 14 Nisan doğum günü olduğu ve bugüne kadar hiç doğum günü kutlamadığı öğrenilince, hastane yönetimi hastaya sürpriz yapmak istedi. Hazırlanan yaş pastayı üfleyerek 68'inci yaş gününü doktorlar, hemşireler ve çocukları Fatih Kayay, Ömer Kocakaya ve Ahmet Kılıçkıran ile birlikte kutlayan Teslime Kılıçkıran, bu arada duygusal anlar da yaşadı.

"Bugüne kadar hiç doğum günü kutlamadım" diyen 8 çocuk annesi Teslime Kılıçkıran, "Sürpriz karşısında kalbim duracak gibi oldu. Çünkü ilk defa doğum günü kutluyorum. Bu sürprizi yapanlardan Allah razı olsun. Onlara da uzun ömürler versin" dedi.