• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 11 °C
  • İstanbul : 13 °C
  • İzmir : 12 °C
  • Adana : 15 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Kayseri HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

İlk gün hastanelik olan kayakçı ikinci gün yarışmalara katıldı

Erciyes’te gerçekleştirilen Alp Disiplini 1 ve 2 etap Yarışmalarının ilk gününde düşerek hastanelik olan Kayseri bölgesinden Hatice Koca, taburcu edildikten sonra ikinci gün yarışmalarında dereceye girebilmek için ter döktü.
10.02.2012 18:17

Erciyes’te gerçekleştirilen Alp Disiplini 1 ve 2 etap Yarışmalarının ilk gününde düşerek hastanelik olan Kayseri bölgesinden Hatice Koca, taburcu edildikten sonra ikinci gün yarışmalarında dereceye girebilmek için ter döktü.
    İkinci günde bir bayan kayakçı düşerek sakatlandı ve jandarma ilk yardım ekipleri tarafından tesisler bölgesinde bekleyen 112 Acil Servis ekiplerine teslim edildi.
    Türkiye Kayak Federasyonu 2012 yılı faaliyet programında yer alan “Alp Disiplini 1. ve 2. Etap Yarışları” Büyük-Genç kategorilerindeki yarışmaya değişik bölgelerden 213 kayakçı katıldı. Eksi 9 derecede, tipili ve hafif sisli havada gerçekleştirilen yarışmaların ikinci günü yine kayakçıların zamana karşı mücadelesi dikkat çekti.
    İlk gün yarışlarında düşerek sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Kayseri bölgesinden Hatice Koca, taburcu edilir edilmez soluğu Erciyes’teki ikinci gün yarışlarında aldı. Vücudunda morluklar ve hafif ağrı olduğunu belirten Koca, “Bu yarışmalara iyi hazırlandım. Mücadeleyi bırakmam mümkün değil. O nedenle taburcu olunca ikinci gün yarışmalarına da katıldım. Benim için iyi geçti.” dedi.
    İkinci gün yarışmaların da yine bir bayan sporcu bitişe yakın mesafede düşerek sakatlandı. Yaralı bayan kayakçıya ilk müdahaleyi bitişe yakın mesafede bulunan Erciyes Jandarma Arama Kurtarma ekipleri müdahale etti. Daha sonra kar motoru arkasında bulunan havalı sedyeye alınarak tesisler bölgesinde bekleyen 112 Hızır servise teslim edildi.
    Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, yarışma için her türlü tedbirin alındığına dikkat çekerek, “Erzurum’da yaşanan acı olayının tekrarlanmaması için büyük çaba gösterdik. Sorunsuz bir şekilde de yarışmaları tamamlayacağımıza inanıyorum.” dedi.
CİHAN

76
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim