İmam Nikahlı Eşini Av Tüfeğiyle Öldürdü

İmam Nikahlı Eşini Av Tüfeğiyle Öldürdü

AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı İlçesi’nde 37 yaşındaki Fatma S. imam nikahlı eşi 60 yaşındaki Hasan Yılmaz’ı av tüfeğiyle vurup öldürdü.Olay, saat 22.00 sıralarında Sandıklı’ya bağlı Alamescit Köyü’nde meydana geldi. Yurtdışında...

AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı İlçesi’nde 37 yaşındaki Fatma S. imam nikahlı eşi 60 yaşındaki Hasan Yılmaz’ı av tüfeğiyle vurup öldürdü.

Olay, saat 22.00 sıralarında Sandıklı’ya bağlı Alamescit Köyü’nde meydana geldi. Yurtdışında çalışan ve bugün Türkiye’ye döndüğü belirtilen Hasan Yılmaz, 3 yıldır imam nikahlı olarak yaşadığı Fatma S. ile oturduğu eve gitti. Daha önce de ayrılıp tekrar birleşen ve zaman zaman kavga ettiği iddia edilen Hasan Yılmaz ve Fatma S. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Fatma S. evdeki av tüfeğiyle Hasan Yılmaz’a iki el ateş etti. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Göğsüne isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralanan Hasan Yılmaz’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yılmaz’ın cenazesi Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Fatma S. jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI