- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 11 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
İmamlar ikramiye bekliyor !

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, din görevlilerinin bayramlarda çalıştığını ama bunun için herhangi ödeme yapılmadığını belirtti.
Din görevlilerinin bayramlarda da çalışarak vatandaşlara hizmet verdiklerini vurgulayan Ünal, "Herkesin tatilde olduğu bir dönemde sabah namazı ile başlayıp, yatsı namazının bitimine kadar hizmet sunuyorlar. Bu özverili hizmetin karşılığında bir bayram ikramiyesi verilmesi talep ediyoruz. Böyle bir düzenleme din görevlilerimizin hizmetlerinde motivasyonlarını arttırıcı bir unsur olacaktır." dedi.
Maaşların erken ödenmesi yerine ikramiye verilmesinin gerçek müjde olacağını ifade eden Ünal "Hükümet memur maaşlarını bayram dolayısıyla erken ödenmesine karar verdi. Bu durum kamuoyunda memura müjde gibi sunuldu. Oysa bu durum memurların 41 gün maaş alamayarak geçinmelerine neden olacaktır. Erken maaş yerine bir maaş ikramiye verilseydi tam anlamıyla bir müjde olurdu." şeklinde konuştu. (Cihan)
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- AK Parti'de istifa sesleri !
- 400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadı
- Prezervatif tarih mi oluyor?
- Başbakan'dan özür bekliyorlar
- Memurlara maaş farkı ödeniyor !
- Cem Uzan değil mi o ?
- Teröristler Ankara'yı havaya uçuracaktı
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Acun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi











































Bu habere 7 yorum yapıldı.
imamaın günlük mesaisi 1.5 saattir siz bu bu 1.5 saati bile düzgün kullanmıyorsunuz.iyileri tenzih ederim.ezan merkezi sistemle ozaman minarelerin ne anlamı var.azıcık utanın aldığınız paralar haramdır.kürsüde konuşurken mangalda kül bırakmıyosunuz.görevini düzgün yapmıyanları kınıyorum.n.k bartın
BeğendimBeğenmedimzaten avantadan geçiniyorsunuz, birde ikramiye ha. valla çok iyi yol bu. devir sizin devriniz, istemekte haklısınız gerçi. nasılsa başbkn da meslekdaşınız, yapar bi kıyak.
BeğendimBeğenmedimSaçmaladınız,Bu sözleri kullanırken acaba biz devlete ne kadar hizmet veriyoruz diye düşünüyormusunuz?Günde beş vakit yarım saatlik bir görev,görevli olduğunuz cami ile bile ilgilemmiyorsunuz.Emniyet teşkilatı gibi görev bitinceye kadar götüre çalışmış olsanız isyan bile edeceksiniz.Beni inançsız biri zannetmeyin,allaha şükür 5 vakit camideyim ve imamdan fazla ilgileniyorum,Ancak imamların tutumlarını da dinen doğru bulmuyorum.
BeğendimBeğenmedimKılmaya ve kıldırmaya zahmet etmedikleri sabah namazlarına saysınlar. (MUHATAPLARI TABİ HEPSİ DEĞİL.)
BeğendimBeğenmedim3000 Tl Maaş Bir Ay Tek Bir Ay Çift olsun bir ikramiye neki
BeğendimBeğenmedim