İnadına Aşk yarın Fox'ta !

İnadına Aşk yarın Fox'ta !

İnadına Aşk, ilk bölümüyle yarın aşkşam saat 21.00’de Fox TV'de olacak.

Laz kızı Defne, Arass Teknoloji'de bilgisayar mühendisi olarak işe başlayacaktır. Defne'nin maço abisi Çınar, kardeşinin kıyafetini açık bulur ve ona zorla dedesinin mevlidi için aldığı pantolonu giydirir. Defne şirketin otoparkında üstünü değiştirirken Arass Teknoloji'nin güçlü patronu Yalın'a yakalanır. Ancak Yalın'ın güvenlik olduğunu zanneder.

Defne şirket için çok önemli teknik bir sorunu çözer ama aynı anda Yalın'ın kim olduğunu öğrenir. Kendisine böyle bir oyun oynanmasını hazmedemediği için istifa eder. Yalın özür dilemek için peşinden koşar. Defne otoparkta tekrar üstünü değiştirirken önce Yalın'a, sonra Yalın'la birlikte abisi Çınar'a yakalanır. 

Çınar bir temiz patakladığı Yalın'ı ezeli düşmanı ilan eder. Ama kardeşinden uzak tutmaya çalıştığı Yalın'ın kardeşine aşık olunca işler karışır. Yönetmen koltuğunu Osman Sınav ve oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın birlikte paylaştığı, Açelya Topaloğlu ve Can Yaman’ın başrollerinde oynadığı yazın merakla beklenen dizisi “İnadına Aşk” 1. bölümüyle 2 Temmuz Perşembe saat 21.00’de FOX’ta!

Etiketler fox tv inadına aşk