İngiliz Kızların Otogardaki Görüntüleri

İngiliz Kızların Otogardaki Görüntüleri

TERÖR örgütü IŞİD'e katılmak amacıyla Londra'dan uçakla İstanbul'a gelen 3 genç kızın, havaalanında izlerini kaybettirmesinin ardından ilk görüntüleri ortaya çıktı.17 Şubat Salı günü, İngiliz öğrenciler Shamima Begum (15), Amira...

TERÖR örgütü IŞİD'e katılmak amacıyla Londra'dan uçakla İstanbul'a gelen 3 genç kızın, havaalanında izlerini kaybettirmesinin ardından ilk görüntüleri ortaya çıktı.


17 Şubat Salı günü, İngiliz öğrenciler Shamima Begum (15), Amira Abase (15) ve Kadiza Sultana (16), Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda güvenlik kameralarına yakalandı.



FİRMA FİRMA BİLET ARADILAR

Genç kızların, bir otobüs firmasının yazıhanesinde yaklaşık 6 saat bekledikten sonra, Şanlıurfa'ya sefer düzenleyen bazı otobüs firmalarında bilet aramaları dikkat çekiyor.


Kızlar, bir başka otobüs firmasının da yazıhanesine girerek, yaklaşık 15 dakika orada bekledikten sonra buradan da ayrılıyor.


Genç kızların, girdikleri üçüncü otobüs firmasının yazıhanesinde de yaklaşık 4 saat bekledikten sonra, tekrar ilk girdikleri otobüs firmasının yazıhanesine geri gelerek, burada da yaklaşık 7 saat kalması güvenlik kameralarına yansıdı.


Kızlar, daha sonra, bir firmanın Şanlıurfa'ya giden otobüsüne binerek yola çıktı.


Güvenlik kamerası kayıtlarında, İngiliz kızların Büyük İstanbul Otogarı'nda 17 ve 18 Şubat tarihlerinde yaklaşık 18 saat geçirdikleri belirlendi.