İnternette tanıştı, tecavüze uğradı

İnternette tanıştı, tecavüze uğradı

Adana'da bir kadın İnternette tanıştığı kişi tarafından tecavüze uğrayıp darp edildiğini iddia etti.

 Edinilen bilgiye göre, Belgin K. (37) bir süre önce internette evlilik sitelerine girip Malatyalı olduğu belirtilen Erol Y. ile tanıştı. Erol Y. ile internet üzerinden bir süre sohbet eden Belgin K. evlenmeye karar verdi. 4 gün önce Erol Y, otomobille Malatya'dan Adana'ya gelerek Belgin K.'yı Adana'nın Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'ndeki evlerinin önünden aldı. Erol Y, Belgin K'yı önce Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine götürdü. Belgin K ile Erol Y. Elbistan'dan Malatya'ya geçti. 

  "BANA TECAVÜZ ETTİ"
 
İddiaya göre Erol Y., gece ters ilişkiye girme teklifini kabul etmeyen genç kadını yumruklayıp sol gözünü morarttı.

Belgin K. evlenmek istediğini söyleyince Erol Y. "Seninle evlenmem biraz gezdik tozduk, hepsi bu. Artık sen yoluna ben yoluma" dedi.

Sonra da özür dilediği B.K.’ye "Evleneceğiz, seni evine götüreyim, hazırlıklara başla" diyerek Adana’ya dönmek için birlikte otobüse bindi. Osmaniye otogarında sigara içmek için araçtan inen Erol Y. ortadan kayboldu. Cep telefonundan Erol Y.’ye ulaşamayan B.K., terk edildiğini anlayınca Adana’ya gelip, polise şikayetçi oldu.

Genç kadın, Erol Y.'nin kendisine tecavüz ettiğini, evlenmek vaadiyle kandırıp kaçırdığını ileri sürdü. Bunun üzerine genç kadın, doğum hastalıkları hastanesini götürülerek muayene edildi. Daha sonra da adli tıpa götürülen genç kadının yediği dayaktan dolayı gözünün morluklar oluştuğu görüldü.
  Polis şimdi genç kadının şikayetçi olduğu Erol Y.'yi bulmaya çalışıyor.

Ajanslar