İntihar Girişimini Emniyet Müdürü Önledi

İntihar Girişimini Emniyet Müdürü Önledi

-ERZURUM'un Horasan ilçesinden çalışmak için Iğdır'a giden 28 yaşındaki Davut Misoğlu, iş bulamayınca 6 katlı binadan atlamak istedi. Misoğlu, kendisini intihardan vazgeçirmeye çalışan İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal tarafından yakalanarak...

-ERZURUM'un Horasan ilçesinden çalışmak için Iğdır'a giden 28 yaşındaki Davut Misoğlu, iş bulamayınca 6 katlı binadan atlamak istedi. Misoğlu, kendisini intihardan vazgeçirmeye çalışan İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal tarafından yakalanarak kurtarıldı.

Olay bugün saat 13.00 sıralarında Zübeyde Hanım Bulvarı'nda meydana geldi. Erzurum'un Horasan ilçesinden 3 gün önce Iğdır'a çalışmak için gelen evli 4 çocuk babası Davut Misoğlu, iş bulamayınca 6 katlı bir iş merkezinin üstüne çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. İntihar etmek isteyen Misoğlu'nu ikna etmek için İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal yanına çıktı. Misoğlu ile bir süre görüşen Babal, onun bir anlık dalgınlığından faydalanarak yakalamayı başardı. Aşağıda meraklı gözlerle olan biteni izleyen vatandaşlar ise Müdür Babal'ı alkışladı. Sara hastası Misoğlu, bir ara fenalaşınca ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından da emniyete götürüldü. İş bulmak için Iğdır'a geldiğini söyleyen Misoğlu, 3 gündür camide yattığını, mahalle bakkalına borcu olduğunu, sağlık sorunları nedeniyle ilaç parası bulamadığını bu yüzden de bunalıma girerek, intihar etmek istediğini belirtti. Misoğlu, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI