İntiharın altından dram çıktı !

İntiharın altından dram çıktı !

Antalya'da 21 yaşındaki genç, 50 metrelik falezlerden atlayarak intihar etti.

Antalya’da oturan 21 yaşındaki Fadime Selek, yaklaşık 50 metre yükseklikteki falezlerden denize atlayarak yaşamına son verdi.

Merkez Muratpaşa İlçesi’nde Zerdalilik Mahallesi’ndeki olay saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Sabah saatlerinde falezlere çıkan Fadime Selek, bir süre denize baktıktan sonra sırtındaki çantayla yaklaşık 50 metre yükseklikten denize atladı. Selek’in atladığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Bunun üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgede inceleme yapan deniz polisi, Selek’in cesedini denizden çıkardı.

FACEBOOK’TAN HELALLİK İSTEDİ

Falezlerden atlayarak yaşamına son veren Fadime Selek’in, sosyal paylaşım sitesindeki hesabındaki son paylaşımında, helallik istediği ortaya çıktı. Sosyal medyadaki hesabında "Herkes hakkını helal etsin arkadaşlar, hoşçakalın" diye paylaşım yapan Selek’in küçük yaşta babasını kaybettiği ve lise çağlarında evlendirildiği ortaya çıktı. Yaklaşık 3 yıl evli kalan Fadime Selek’in, boşandığı eşinden ’Mehmet Efe’ adında çocuğu olduğu belirtildi. Isparta’da eşinden boşandıktan sonra oğluyla bir süre annesi Zübeyde Y.’nin yanında kalan Fadime Selek’in daha sonra oğlunu annesinin yanında bırakarak Antalya’ya geldiği ve burada bir restoranda çalıştığı kaydedildi.

Isparta merkez Aliköy nüfusuna kayıtlı Fadime Selek’in Facebook’taki kişisel hesabındaki paylaşımları dikkati çekti. Bunlardan birinde, "Gözümden dökülen her damla yaşa sebep olan insanlar var ya; bana yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin" yazan Fadime Selek, babasının fotoğrafını eklediği bir başka paylaşımında, şöyle konuştu: "Canım babam seni hiç görmedim ama çok özlüyorum. Belki sen olsaydın her şey çok farklı olacaktı. Babammmm seni çok özlüyorum, Babalar Günü’n kutlu olsun. Canım babam bu dünyada görüşemedik ama öbür dünyada buluşuruz inşallah. Canım babam sen yoksun beni kimse arayıp, sormuyor. Canım babam seni çok seviyorum" diye yazdı. Fadime Selek’in son paylaşımları ise oğluyla çekilmiş bir fotoğrafının yanına "Aşkım her şeyim çok özledim annem" ve "Herkes hakkını helal etsin arkadaşlar, hoşçakalın."