- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 12 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Irak'ta Bakanlar Kurulu Bağdat dışında toplandı
BAĞDAT Irak Bakanlar Kurulu, Başbakan Nuri El Maliki başkanlığında Basra şehrinde toplanarak ilk kez Bağdat dışında bir toplantı gerçekleştirmiş oldu.
Maliki başkanlığındaki Bakanlar Kurulu, Irak'ta yerel yönetimlerin ve merkezi hükümetin halkın refah seviyesinin yükseltilmesi konusunda başarısız kalması üzerine ülke genelinde son bir yıldır yaşanan sıkıntıların giderilmesi amacıyla acil bir şekilde Bağdat'ın 590 kilometre güneyinde yer alan Basra şehrinde toplandı. Toplantıda konuşan Maliki, Bakanlar Kurulunun Basra'da toplanarak bir ilki gerçekleştirdiğini ve bundaki kastın tüm illere açılarak, yerel yönetimlerin sorunlarını ve taleplerini dinlemek, karşılaştıkları güçlükleri öğrenmek ve merkezi hükümet olarak bu illeri desteklemek olduğunu belirtti.
Bağdat dışında bugün ilkini başlattıkları Bakanlar Kurulu toplantılarının sıkıntı çeken diğer illerde de süreceğini dile getiren Maliki, "Büyük sıkıntıların, tıkanıkların bulunduğu diğer illerde yapacağımız toplantılarda halkın sıkıntılarını ve taleplerini yerinde dinleyeceğiz. Merkezi hükümet olarak il meclisleri ve yerel hükümetlerin en iyi şekilde çalışmaları için her tür desteği vermeye çalışacağız" dedi.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- AK Parti'de istifa sesleri !
- 400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadı
- Prezervatif tarih mi oluyor?
- Başbakan'dan özür bekliyorlar
- Memurlara maaş farkı ödeniyor !
- Cem Uzan değil mi o ?
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Acun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...
- Sarıgül, 2015 planını anlattı !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.