• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7625
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -8 °C
  • İstanbul : 5 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 7 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Atatürk'ün heykeli Şeyh Sait'in mezarını mı gösteriyor ?
Şırnak'ta 2 asker şehit düştü !
İstanbul'a asıl kar şimdi geliyor !
İstanbul'da saldırı hazırlığında yakalandılar

İş Bankası

İSTANBUL İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım Pazarında işlem gören 4 Aralık 2013 vadeli tahvilin bugün valörlü işlemlerinin basit getirisi yüzde 9,08'e, bileşik getirisi de yüzde 9,29'a geriledi.
Kastamonu’nun yetiştirmiş olduğu ve Türkiye’nin ünlü yazarlarından Rıfat Ilgaz’ı anmak için düzenlenen gece için salondan para alındığı belirtildi. Rıfat Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz, babasının adına düzenlediklerin bu gece için yine babasının adını taşıyan
Kredi kuruluşları ile finansal kuruluşlar arasında her türlü bilgi ve belge paylaşımını sağlamak üzere kurulan Kredi Kayıt Bürosu A.Ş., merkezini Ataşehir'deki Varyap Meridian'a taşıyor.
İSTANBUL Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, "Van için Türkiye Kumbarası" projesine ilişkin, "Çağrımız tüm kişi ve kurumlara; gelin bu kadarla sınırlı kalmasın, Van'da hayatı hep birlikte canlandıralım. Türkiye Kumbarasına atacağınız her bir kuruşla daha
İSTANBUL İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım Pazarında işlem gören 4 Aralık 2013 vadeli tahvilin bugün valörlü işlemlerinin basit getirisi yüzde 9,12'ye, bileşik getirisi de yüzde 9,33'e geriledi.
İSTANBUL İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 100 Endeksi ilk seansı yükselişle tamamladı.
İSTANBUL İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 100 Endeksi, önceki ikinci seans kapanışına göre 435,94 puan artarak günün ilk yarısını 57.394,77 puandan tamamladı.
İSTANBUL İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında (İMKB) Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım Pazarında işlem gören 4 Aralık 2013 vadeli tahvilin bugün valörlü işlemlerinin basit getirisi yüzde 10,02'ye, bileşik getirisi de yüzde 10,27'ye geriledi.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve TURSEFF(Türkiye Sürdürülebilir enerji Finansmanı Fonu ) işbirliği ile “Enerji Finansmanı” konulu panel düzenledi.
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim