İşletmecinin Katil Zanlası Tenor Adliyede

İşletmecinin Katil Zanlası Tenor Adliyede

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde motosiklet satışında anlaşmazlık nedeniyle işletmeci 43 yaşındaki Tuncay Ergün'ü tabancayla öldüren oyuncu ve tenor M.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Olay, dün saat 15.30'da Marmaris...

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde motosiklet satışında anlaşmazlık nedeniyle işletmeci 43 yaşındaki Tuncay Ergün'ü tabancayla öldüren oyuncu ve tenor M.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 15.30'da Marmaris Yat Limanı'nda bulunan bir restoranın önünde meydana geldi. İlçedeki bir kafe- bar işletmesinin müdürü, evli ve iki çocuk babası Tuncay Ergün, motosikletini 56 bin liraya, 'Zafer Karaalioğlu' lakabıyla tanınan evli ve iki çocuk babası tenor M.T.'ye sattı. Konservatuarda şan eğitimi gören, filmlerde ve dizilerde oyunculuk da yapan M.T., motosikletin arızalı olduğunu, 8 bin lira masraf yaptığını belirterek bu parayı Tuncay Ergün'ün ödemesini istedi.

Bu isteğin reddedilmesi üzerine M.T. dün Tuncay Ergün'ün çalıştığı işyerine giderek kendisini dışarı çağırdı. İkili arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Belinden tabancasını çıkartan M.T., Ergün'ü sağ bacağından iki el ateş ederek yaraladı. Sağ bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan Ergün, düşerken de başını yere çarptı.

Çağrılan ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp ameliyata alınan Tuncay Ergün, kurtarılamadı.

Polise teslim olan M.T., Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Sorgusundaki ifadesinde M.T.'nin, "Bana yenisi 60 bin lira olan ikinci el motosikleti 56 bin liraya sattı. Arızalan motosiklette 8 bin lira masraf yaptım. Umursamadı, benimle alay etti. Ben de dayanamayarak tabancayla vurarak öldürdüm" dediği öğrenildi.

M.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI