- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 11 °C
- İstanbul : 13 °C
- İzmir : 12 °C
- Adana : 15 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 12 °C
İsrail saldırılardan İran'ı sorumlu tuttu
KUDÜS İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hindistan ve Gürcistan'da İsrailli diplomatları hedef alan saldırıların arkasında İran'ın olduğunu iddia etti.
Binyamin Netanyahu, partisi Likud milletvekillerinin katıldığı bir toplantıda yaptığı açıklamada, Yeni Delhi ve Tiflis'teki saldırıların arkasında İran'ın olduğuna inandığını söyledi.
İsrail'in son aylarda Azerbaycan, Tayland ve başka yerlerde de saldırıları engellediğini belirten Netanyahu, "Bütün bu olaylarda, saldırıların arkasındaki unsurlar İran ve yardımcısı Hizbullah..." diye konuştu.
Hindistan'da, İsrail Büyükelçiliğine ait bir otomobilde meydana gelen patlamada 2 kişinin yaralandığı bildirilmişti. Ayrıca, İsrail'in Tiflis Büyükelçisi İsak Gerberg'i hedef alan suikast girişiminin, Gürcü polisi tarafından engellendiği kaydedilmişti.
Gürcü basınında, Gerberg'in aracının alt kısmına el bombası monte edildiği ve bombanın Gürcü polisi tarafından etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- AK Parti'de istifa sesleri !
- 400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadı
- Prezervatif tarih mi oluyor?
- Başbakan'dan özür bekliyorlar
- Memurlara maaş farkı ödeniyor !
- Cem Uzan değil mi o ?
- Teröristler Ankara'yı havaya uçuracaktı
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Acun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.