İstanbul Gelişim Üniversitesinde Pinhani Konseri

İstanbul Gelişim Üniversitesinde Pinhani Konseri

Farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer gruplardan sıyrılan Pinhani, bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen vakıf üniversitelerinden İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde konser verecek.

- Farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer gruplardan sıyrılan Pinhani, bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen vakıf üniversitelerinden İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde konser verecek.

5 Nisan 2004'te kurulan, alternatif rock türünde eserler veren ve vokalistliğini Sinan Kaynakçı’nın yaptığı Pinhani Grubu 1.Kulüpler ve Tanışma Eğlencesi programı kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde sahne alacak.

İstanbul Gelişim üniversitesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ve bugün başlayacak Kulüpler ve Tanışma Eğlencesi programı kulüplerin tanıtımı ve Müzik Kulübünün konseri ile başlayacak ve 16:30’da ise Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından Pinhani grubu sahne alacak. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük bahçesinde gerçekleşecek konsere üniversite öğrencileri, öğrencilerin aileleri ve arkadaşları katılabilecek.

Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, kendine güvenen, bilimsel, çağdaş ve evrensel düşünebilen, eleştirel düşünme yeteneği kazanmış bireyler yetiştirmeyi hedefleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi, düzenlediği sosyal, kültürel, sportif faaliyetler, geziler, seminerler, söyleşiler, konserler, şenlikler ve daha birçok etkinlikle; mevcut yurtdışı bağlantıları ile öğrencilere sağlanan staj ve iş olanaklarıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen vakıf üniversitelerinin başında geliyor.

Programın tüm ayrıntılarına www.gelisim.edu.tr adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ'NDE PİNHANİ KONSERİ

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ'NDE PİNHANİ KONSERİ

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ'NDE PİNHANİ KONSERİ