İstanbul'da dehşet saçan düğün !

İstanbul'da dehşet saçan düğün !

İstanbul Kağıthane'de komşularının balkonundan mahalledeki düğünü izleyen kadın, maganda kurşunuyla hayatını kaybetti.

Kağıthane'de, komşularının balkonundan sokaktaki düğün eğlencesini seyreden 3 çocuk annesi bir kadın, başına isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybetti. Olaydan sonra 4 kişi gözaltına alınırken, polis kurşunun kimin silahından çıktığını tespit etmeye çalışıyor. Bu arada, ölen kadının kızının da bir hafta sonra düğün töreninin olduğu öğrenildi.

AŞAĞIDAN SİLAH SIKILDI, BALKONDAKİ KADIN ÖLDÜ

Olay, akşam saatlerinde Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Ayar Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 3 çocuk annesi Hülya Özdemir (52), oturduğu apartmanın 5. katında, karşı dairedeki komşusunun balkonuna geçerek, aşağıdaki düğün eğlencesini izlemeye başladı. Bu sırada, davul-zurna eşliğinde gelini alarak Ataşehir'deki düğün salonuna götürecek olan grubun içinden havaya silahla ateş açıldı. Mermilerden biri balkondaki Hülya Özdemir'in başına isabet etti. Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti.

KIZINI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EVLENDİRECEKTİ

Olayın ardından, polis ekipleri çevrede araştırma yaparak, delil topladı. Ekipler, kurşunun kimin silahından çıktığını araştırırken, düğün eğlencesinde çekilen video görüntüleri de incelemeye alındı.

Olay Yeri İnceleme ekibinin balkondaki ve apartmanın önündeki çalışmaları saatlerce devam etti. 

Savcının incelemesinin ardından Hülya Özdemir'in cenazesi otopsi için Adli Tıp'a kaldırıldı.

Ölen kadının da düğün hazırlığı içinde olduğu, kızını bir hafta sonra evlendireceği öğrenildi.

4 KİŞİ GÖZALTINDA...

Bu arada, düğün konvoyunun gittiği düğün salonunu belirleyen polis ekiplerinin, gece saatlerinde Ataşehir'deki salona giderek, sokaktaki düğün eğlencesi sırasında havaya ateş açtığı tespit edilen 4 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Polis, kurşunun kimin silahından çıktığını tespit etmeye çalışıyor.

77-007.jpg

YAZ AYLARINDA MAGANDALAR SOKAĞA İNİYOR

Yaz aylarında düğünlerin de artmasıyla beraber bu tür olaylar daha sık görülüyor. Yetkililerin düğün konvoylarındaki bu magandalar için ek tedbir alması gerektiği artık bilinen bir gerçek. Emniyet yetkilileri dün yaşanan elim hadiseden sonra denetimlerini sıklaştırırken bundan sonra düğün konvoylarına sıkı tedbirlerin getirileceği sinyalini verdiler.

DHA