İstanbul’da IŞİD tarzı infaz

İstanbul’da IŞİD tarzı infaz

Eyüp'te boğazı kesilmiş erkek cesedi bulundu.

Eyüp'te akşam saatlerinde boğazı kesilmiş halde yol kenarına atılmış bir erkek cesedi bulundu. Polisin, 60'lı yaşlarda olduğu belirtilen cesedin, başka bir yerde öldürüldükten sonra yol kenarına atılmış olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saat 21.30 sıralarında Eyüp Çırçır Mahallesi Papatya Sokak'ta vatandaşlar yol kenarında bir erkek cesedi görüp durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yol kenarında yerde bir ceset olduğunu tespit ederek sokağı çift taraflı şerit çekip kapattı. Polis daha sonra durumu olay yeri inceleme ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede, cesedin 60'lı yaşarında bir kişiye ait olduğu ve boğazı kesilerek öldürüldüğünün anlaşıldığı belirtildi. Polis ekiplerinin ceset üzerinde inceleme yapmasının ardından, olay yerine gelen cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"BOĞAZINI KESİP BURAYA ATMIŞLAR"

 


Olayın meydana geldiği mahallede oturan bir vatandaş, "boğazını kesip buraya atmışlar." diyen Keskin cesedin 60'lı yaşlarda olduğunu söyledi. Polis ekipleri, ölen kişinin daha önce başka bir yerde öldürülüp buraya atılmış olabileceği ihtimali üzerinde dururken, olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.