İstanbul'da palalı kavga !

İstanbul'da palalı kavga !

Maltepe Gülsuyu mahallesinde işçilerle uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir grup birbirine girdi. Olayda 3 kişi yaralandı.

Maltepe'de, inşaat işçileri ile mahallenin gençleri arasında çıkan 10 kişinin karıştığı palalı kavgada 2’si ağır 3 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı. Mahalle sakinleri, işçilere saldıranların uyuşturucu kullandıklarını iddia etti.

Olay, Gülsuyu Mahallesi Pınar Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, uyuşturucu kullanan mahallenin bazı gençleri ile bir inşaatta çalışan işçiler arasında sözlü tartışma yaşandı. Olay yerinden ayrılan gençler kısa süre sonra sopa, bıçak ve palalarla geri dönerek inşaat işçilerine saldırdı. Yaşanan arbedede inşaatta çalışan işçilerden İsa yılmaz, İsmet Tali, Muhacir Koç bıçak ve pala ile çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

MALTEPE'DE SOPALI, PALALI KAVGA - FOTO GALERİ

"SEFERBER OLDULAR"

Mahalle sakinleri ve polis ekipleri de sağlık görevlilerine yardımcı olmak için seferber oldu. Durumu ağır olan iki yaralı olay yerine gelen ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bir sağlık görevlisi de ikinci ambulansı bekleyen ve kan kaybeden yaralının yanında kalarak acil yardım çalışmasını sürdürdü. Kadın sağlık görevlisinin, bir ara telefonla 112 komuta merkezini aradığı ve ambulansın bir an önce gelmesini istediği görüldü. Son yaralı da bir süre sonra olay yerine gelen ambulans ile aynı hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

SÜREKLİ YOL KESİYORLAR

Bu arada, zanlılar da olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Polis olay mahalline geniş çaplı incelemelrde bulundu. Olaya tepki gösteren mahalle sakinleri, mahallelerinde uyuşturucu kullanımı nedeniyle can güvenliklerinin olmadığını, uyuşturucu kullanan gençlerin sokaklarda sürekli önlerini kestiğini söyledi. Saldırıyı gerçekleştiren gençlerin de olayı uyuşturucunun etkisiyle gerçekleştirdiğini iddia etti.

ÖZEL HAREKAT ÖNLEM ALDI

Olay yerine gelen polis ekipleri kavganın yaşandığı alana güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattı. Polisin çalışması sırasında zırhlı polis araçları ve özel harekat ekipleri güvenlik önlemi aldı.