İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesinden Yılın En Büyük Fırsatı

İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesinden Yılın En Büyük Fırsatı

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği; ‘’2014 yılının getiri potansiyeli en yüksek projesi’’ Batışehir, ev sahibi olmak isteyenlere Emlak Konut Finansmanı ve 120 aya varan vadeler ile yılın en büyük fırsatını sunuyor.

Emlak Konut Güvencesi ve 120 aya varan vade seçenekleri

Global aylık bir ekonomi dergisinin gerçekleştirdiği araştırmada ‘’2014 yılının getiri potansiyeli  en yüksek projesi’’ olarak açıklanan Batışehir’de yerini almak isteyenler,  yüzde 15 peşin, 12. Ve 24. Aylarda %15’lik ara ödemeler ve geriye kalan kısmı 0,69 vade farkı uygulanarak 60 aya kadar Emlak Konut finansmanı ile eşit taksit avantajından faydalanabilecekler.  Ayrıca banka kredisi kullanarak % 0’dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor.

Batışehir’li olmanın farkı ve avantajları!

Atatürk Havalimanı’na 12 km, Maslak’a 20 km, Taksim’e 19 km ve Bakırköy’e de 16 km mesafede bulunan Batışehir, hem TEM otoyolunun hemen yanı başında bulunması hem de ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda büyük avantaj sağlıyor.

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülünün de sahibi Batışehir Projesi’nde,  225 bin TL’den 1 milyon 822 bin TL’ye kadar farklı fiyatlarla toplam 3 bin 266 adet konut yer alıyor. Proje kapsamında konutların yanı sıra Doğa Koleji, Four Points by Sheraton markasının işleteceği bir otel, prestijli rezidans daireler ve A + ofislerin yer alacağı Batışehir Premium ile çok sayıda önemli markanın bulunacağı bir açık hava alışveriş çarşısı bulunuyor.

Kampanyadan yararlanmanız için sizi satış ofisimize bekliyoruz.
0 850 222 53 43
www.batisehir.com