İşte 1 günde 200 Türk'ün eklediği 'elf kızı'

İşte 1 günde 200 Türk'ün eklediği 'elf kızı'
Güncelleme:

Sosyal medyada Türk erkeklerinin bir anda fenomeni haline gelen Emilie Voe Nereng adlı genç kızı 1 günde 200 Türk arkadaş listesine ekliyor.

İnternetteki sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'da son günlerde resmen Emilie Voe Nereng fırtınası kopuyor.

Son birkaç gündür Türk erkeklerinin akınına uğrayan Nereng'i ekleyen Türklerin yaptığı 'sevgi dolu' paylaşımlar da okuyanları gülmekten kırıp geçiriyor.

19 YAŞINDA NORVEÇLİ...

Emilie Voe Nereng, 19 yaşında bir genç kadın. Norveç’te yaşayan Nereng’in sağlıktan modaya, seyahat yazılarından yemek tariflerine kadar pek çok konuya yer verdiği kendisine özel bir internet sitesi var.

Nereng sadece Norveççe yazmasına rağmen bir anda Türk erkeklerinin cazibe noktası oldu.

Aslında Nereng, son birkaç yıldır Ekşi Sözlük yazarlarının takibindeydi. Ancak bir Ekşi Sözlük yazarının belirttiğine göre, Sözlükçüler Nereng hakkında entry girmek için 18 yaşını geçmesini beklemiş olabilirler. Bundan birkaç ay önce hakkında Eki Sözlük’te başlıklar açılan Nereng, birkaç gün önce yüksek miktarda Türk erkeğinin ilgisini üzerine çekti.

Twitter’da bir anda en çok konuşulan konulardan biri olan Nereng hakkında, Ekşi Sözlük’teki “emilie nereng” başlığı altında 30 sayfa, “bir günde 200 türk'ün emilie nereng'i eklemesi” başlığı altında da 7 sayfa dolusu entry bulunuyor.

Tabii bu ilgi Nereng’in şaşırmasına sebep olmuş. Genç kadın dün Twitter’dan “Son birkaç günde beni Facebook’ta en az 200 Türk erkeği ekledi, neler oluyor?” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Paylaşımın altında yorumlar yapan Twitter kullanıcıları ise, Nereng’e olan ilgilerini oldukça komik bir şekilde dile getiriyor…