- IMKB

- 59.662
- Dolar

- 1,7675
- Euro

- 2,3245
- Altın

- 653,05
- Ankara : -3 °C
- İstanbul : 1 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 8 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : -2 °C
İşte Adnan Öztürk'ün vaatleri

Adnan Öztürk’ün listesi şöyle: Kaan Boyner, Emre Alkin, Reşit Sinanlı, Mehmet Çıragan, Can Topsakal, Murat Ece, Hamdi Yasaman, Hayrettin Kozak, Ümit Özdemir
İşte Öztürk’ün açıklamalarından Maraton.com.tr olarak derlediklerimiz:
“ŞEFFAFLIK BİR ZORUNLULUK HALİNE GELDİ”
Galatasaray gibi dev kurumları doğru şekilde yönetmek ve faaliyetlerini sıfıra yakın hatayla gerçekleştirmek için organizasyonun her an ve her yerden takibi bir zorunluluktur. Bu nedenle şeffaflık bir sorumluluktan öte bir zorunluluk haline gelmiştir. Buradan hareketle seçildiğimizde yönetim kurulları ve icra kurullarını geçmiştekinden daha işlevsel bir şekilde çalıştırmayı birinci öncelik olarak ele almış bulunmaktayız. Genel kurul en üst organımızdır. Tüzük tarafından öngörülen her durunda yönetim kurulumuzun genel kuruldan onay alma yoluna gideceğimi şimdiden huzurlarınızdan taahhüt ediyorum.
“DİVAN KURULU TOPLANTILARINA DÜZENLİ OLARAK KATILACAĞIZ”
Düzenli ve sürekli toplanan G.Saray’ın tecrübesini yansıtan divan kurulu toplantılarımıza başkan, 2. Başkan ve mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı düzeyinde sürekli ve düzenli olarak katılımının sağlanacağının teyidini veriyorum.
“GS TV ŞİFRESİZ OLACAK”
G.Saray büyük bir camiadır ve içinde büyük bir potansiyel taşımaktadır. Potansiyelin fikirlerini almak için başta resmi sitemiz olmak üzere bütün iletişim kanallarımız tüm camiaya açık olacaktır. Bizim için G.Saray’da öteki kavramı yoktur. Tüm iletişim kanallarımız sadece yönetimin değil, tüm G.Saraylıların fikir ve eleştirilerinin paylaşıldığı platform haline gelecektir. Daha önce de söz verdiğimiz gibi GS TV şifresiz olarak milyonlarca G.Saraylıya ulaşacaktır.
“TÜM SATIN ALIMLAR İHALEYLE YAPILACAK”
Kulübümüzün tüm satın alımları ihale usülüyle yapılacak, yeterli sayıda teklif alınmamış hiçbir yatırım yapılmayacaktır. Denetim şirketleri kurulları veya kurulacak komisyonlar tarafından hazırlanan tüm raporlar üyelerimizin incelemesine açık olacaktır. Kulüp ve şirketlerimiz uluslararası bir denetim şirketi tarafından 3 ayda bir denetlenecek. Denetim raporları isteyen her üyemize anında ulaştırılacaktır.
“RAKİPLERİMİZLE İLİŞKİLERİMİZ MEDYA ÜZERİNDEN OLMAYACAK”
Diğer Sayfada...
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim







































