İşte AK Parti'nin son oy oranı!

İşte AK Parti'nin son oy oranı!

Adalet Eski Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti'nin oy oranına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Partili Bekir Bozdağ, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin alacağı oya dair açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin oylarının şu anda yüzde 44 civarında olduğunu söyleyen Bozdağ, 'MHP ve CHP'nin oy oranı AK Parti kadar yok' dedi.

Meyveli olan AK PArti'ye sahip çıkacaklarına yürekten inandığını belirten Bozdağ, belirsizliğin Türkiye'ye bedelinin ağır olduğunu söyledi. Bozdağ, 'sandık belirsizliği çözsün' dedi.

Bozdağ, 'Terör örgütü kendisinin ipini tutan ağababalarına hizmet yapıyor. Türkiye devleti teröristlerle, tüm güçlerle kararlı şekilde mücadeleye devam edecektir.' dedi.

Bozdağ şu açıklamalarda bulundu; Bu milletin güvenini en üst düzeyde sağlayan 1.parti hala AK Parti, bu milletin en çok güvendiği parti hala AK Parti, en çok oy vermeyi istediği parti hala AK Parti. Muhalefet partilerinin hepsinin hedefinde AK Parti var. Siz muhalefet partilerinin birbirlerini eleştirdiğini hiç gördünüz mü ? Muhalefet partilerinin birbirlerine yönelik neredeyse yok denecek kadar az eleştirisi var. 7 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yaşanan belirsizliğin nelere mal olduğunu gördük. Bu yüzden sandıktan tek parti iktidarı çıksın.

"İNADINA TERÖR"

Terör örgütü şu ana kadar terör eylemlerinden vazgeçmedi ve ben artık vazgeçeceklerini de sanmıyorum. Terör örgütü bu açıdan kendisinin ipini elinden tutan ağababalarına da büyük bir hizmet yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti teröristle ve terör örgütüyle, bunlara her türlü destek veren güçlerle mücadele etmeye devam edecektir. Ülkede bu kadar terör eylemi var, bu kadar askerimiz, polisimiz şehit oluyor. Bombalayan terör örgütü, HDP barış istiyorsa; çıkıp Kandil'e haykırması lazım. Bombalamayı durdurun, askere polise saldırmayı durdurun demesi lazım. Barış isteyen biri teröriste izin verir mi ? Bugün Türkiye'de terör eylemlerini PKK yapıyor, HDP ve diğer etkenler de buna göz yumuyor. Yapılması gereken, teröre hayır denmesi gerekiyor. Terörist cenazesine omuz vererek inadına barış denmez, inadına terör denir.

Güvenlikçi politikalarla mücadele devam edecek ama terörü temizleyecek bugüne kadar attığmız demokratik adımlar da devam edecektir. Terörle mücadelede, terör silahı bırakana kadar, bitene kadar devam edecektir.

17 Aralık ve 25 Aralık operasyonları, bir yolsuzluk adı altında, Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik bir teşebbüs olduğu çok net ortaya çıkıyor. 17 Aralık, 25 Aralık hadiseleri Türkiye'de bir yolsuzluk kapsamında başlatılmış bir hadise değildir, o sadece ekrana yansıtılmış bir kalıp. Arka planda olan başka işler vardı.