İşte Behzat Ç'nin yeni dizisi

İşte Behzat Ç'nin yeni dizisi

Behzat Ç. olarak anılan Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisinin adı belli oldu.

Behzat Ç. olarak anılan Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı, Star TV'de ekrana gelecek sezonun iddialı dizisinin adı belli oldu: 'Reaksiyon'. Dizinin ikinci teaser'ı dün yayımlandı!

Yayınlanan ilk teaser’ıyla ve geniş kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ve bugüne kadar sloganı “Herkes düşmanını tanıyacak” diye bilinen sezonun iddialı dizisinin adı ‘Reaksiyon’ olarak belirlendi. Dizisinin ikinci teaser’ı dün akşamyayımlandı. Kadrosunda İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi güçlü isimlerin bulunduğu ‘Reaksiyon’, Star TV’de ekranlara gelecek. Yapımını Reaksiyon’un üstlendiği, senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor.

İsmi merakla bekleniyordu

Yayınlanan teaser’larında sloganı “Herkes Düşmanını Tanıyacak” ile duyurulan ve temas ettiği konularla dikkatleri üzerine çeken ‘Reaksiyon’un ikinci teaser’ı da sosyal medyada büyük ilgi topladı. Merakla beklenen yeni dizinin projetasarımı ve konsept danışmanlığını Cüneyt Aysan yapıyor. Proje danışmanlığını Bahadır Özdener ve Başar Başaran’ın üstlendiği dizinin sanat yönetmenliğini ise Nilüfer Çamur yapıyor.